0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Foto koyabilir misiniz? serviste olduğuna eminseniz gereğini yapmak zorundalar. Aracı servise bırakırken sağına soluna bakıp nasıl teslim aldıklarını yazmaları lazım bunu sordunuz mu?
bugün telefonla görüştüm getirin bakalım dediler. servisten önce olmadığına eminim bakalım yarın götürücem.çok sinir bozucu bir durum
Evet servis aracı teslim alırken çevresine bakıp ezik vuruk varsa servis formuna işler. Plakaliklar sallanıyormu? tampondaki soyulmaya neden olmuş olabilir.Servisin bir kusuru varsa özür dileyip düzeltmeleri gerekir.Geçmiş olsun.
Servisde olduğundan eminseniz tamirini yaparlar.
Gereğini yaparlar o zaman fazla dert etmeyin bence. En büyük sorununuz bu olsun.
Olmadı yetkili servisi değiştirirsiniz. Aksilikler sizi bulmuş Sonkar'da.
aynen öyle oldu :S en son tampon 2 kez boyandı. artık ustalarımı değişti ne oldu bilmiyorum. zımpara izleri boya akmaları. biz yetkili servis diye dışarda yaptırmayıp burayı tercih ediyoruz, onlar işlerini düzgün yapmıyorlar. yakınlarda başka serviste yok maalesef
Murat bey eski aracımı servise bakıma götürdüğümde ön plakalığı da değiştirmelerini istemiştim çatlamıştı. Değişimi yapan arkadaş plakayı montaj yaparken ön tampon da dalga dalga sürtürmüş ön tamponda burayı görünce kan beynime fırladı bir ton laf söyledim ilk başta kabul etmediler sonra yapmayı kabul ettiler. Serviste sanırım yeni arkadaşlara yada stajerlere veriyorlar galiba basit şeyleri ama yakışmıyor yani böyle olaylardan sonra servisten soğudum artık bende Bu arada geçmiş olsun sizin de inşallah sorununuz çözülür en kısa sürede.
merhaba arkadaşlar daha önce başına gelen varmı bilmiyorum formda bu konu açılmamış yada ben göremedim.dün servise far değişimi için bıraktığım aracımı almaya gittim. far değişimi yapıldı dendi ve aracın başına gittiğimizde far tekrar buğu yapmıştı (değişim buğu yüzünden yapıldı ) tekrar fotoğraflarını çektiler fln bir sürü prosedür. bu moral bozukluğu ile eve geldim. bu sabah işe gelmek için aracımın başına geldiğimde ön tampon plaka yanlarında ve üstünde vernik soyulmaları olduğunu fark ettim her seferinde aracı servise bıraktığım da başına bir iş geliyor ( servis sonkar avcılar) sabah servisi aradığımda getirin bakalım dendi. bakalım ne olacak. açıkcası artık aracı servise götürmeye korkar oldum daha önce böyle bir olay başına gelen var ise yardımınızı rica ederim.teşekkürler
Bu iyi haber. Hadi geçmiş olsun.
Nasıl becermişler ben bile merak ettim. Buğuyu çözer diye farlara ısı tabancası falanmı tuttularda oradanda tampona vurdu sıcak hava
Hadi hayırlı olsun,Sonucları bekliyoruz.
Murat hocam tekrardan geçmiş olsun en azından servis hatasını kabul etmiş. Resimleri görünce güzel bir pasta cila ile sanki düzelir gibi geliyor ki eğer düzelirse bence boyatmak yerine pasta cila yapın yeter. Malum insanlarımızda boya takıntısı var bir şey boyatılmış mı kesin kazalıdır deyip değerini düşürmek için bahane arıyorlar araç için. Sonuçları bende sabırsızlıkla bekliyorum.