Gönderen Konu: servise far değişimi için bıraktığım aracımın ön tampon vernik boyası soyulmuş !  (Okunma sayısı 3148 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 212300
  • Model Yılı: '08
  • 109 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
merhaba  arkadaşlar daha önce başına gelen varmı bilmiyorum formda bu konu açılmamış yada ben göremedim.
dün servise far değişimi için bıraktığım aracımı almaya gittim. far değişimi yapıldı dendi ve aracın başına gittiğimizde far tekrar buğu yapmıştı (değişim buğu yüzünden yapıldı  !!!) tekrar fotoğraflarını çektiler fln bir sürü prosedür. bu moral bozukluğu ile eve geldim. bu sabah işe gelmek için aracımın başına geldiğimde ön tampon plaka yanlarında ve üstünde vernik soyulmaları olduğunu fark ettim  !!! her seferinde aracı servise bıraktığım da başına bir iş geliyor ( servis sonkar avcılar)
sabah servisi aradığımda getirin bakalım dendi. bakalım ne olacak. açıkcası artık aracı servise götürmeye korkar oldum  :olu: :olu: :olu:
daha önce böyle bir olay başına gelen var ise yardımınızı rica ederim.
teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Foto koyabilir misiniz? serviste olduğuna eminseniz gereğini yapmak zorundalar. Aracı servise bırakırken sağına soluna bakıp nasıl teslim aldıklarını yazmaları lazım bunu sordunuz mu?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.4 D-4D Advance
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '14
  • 39 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Evet servis aracı teslim alırken çevresine bakıp ezik vuruk varsa servis formuna işler. Plakaliklar sallanıyormu? tampondaki soyulmaya neden olmuş olabilir.
Servisin bir kusuru varsa özür dileyip düzeltmeleri gerekir.
Geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Servisde olduğundan eminseniz tamirini yaparlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 109 kere teşekkür etti
Foto koyabilir misiniz? serviste olduğuna eminseniz gereğini yapmak zorundalar. Aracı servise bırakırken sağına soluna bakıp nasıl teslim aldıklarını yazmaları lazım bunu sordunuz mu?

bugün telefonla görüştüm getirin bakalım dediler. servisten önce olmadığına eminim bakalım yarın götürücem.çok sinir bozucu bir durum  :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
bugün telefonla görüştüm getirin bakalım dediler. servisten önce olmadığına eminim bakalım yarın götürücem.çok sinir bozucu bir durum  :argh:

Gereğini yaparlar o zaman fazla dert etmeyin bence. En büyük sorununuz bu olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 109 kere teşekkür etti
Evet servis aracı teslim alırken çevresine bakıp ezik vuruk varsa servis formuna işler. Plakaliklar sallanıyormu? tampondaki soyulmaya neden olmuş olabilir.
Servisin bir kusuru varsa özür dileyip düzeltmeleri gerekir.
Geçmiş olsun.

plakalıkta sorun yok. lakin servis formunda orda burda sorun olduğu belirtilmemiş zaten. sağol

Mesaj Birleştirildi: Mart 31, 2015, 09:55:01
Servisde olduğundan eminseniz tamirini yaparlar.
dün sabah plakayı sildim ordan hatırlıyorum sorun olmadığını  ;)

lakin zaten tamponu boyatalı 2 ay oldu boyanın soyulması enteresan bir durum  |-\

Mesaj Birleştirildi: Mart 31, 2015, 09:57:21
Gereğini yaparlar o zaman fazla dert etmeyin bence. En büyük sorununuz bu olsun.

inşallah bakalım yarın görücez. arka stop değiştiler 3-4 kez geri vites lambası kendiliğinden patladı. en sonuncusu muayenede kaldı araç  :olu: ondan sonra arayıp iyi bir kalay çektim umarım onu düzeltmişlerdir. biz hangi servise güveneceğiz bilmiyorum  >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Olmadı yetkili servisi değiştirirsiniz. Aksilikler sizi bulmuş Sonkar'da.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 109 kere teşekkür etti
Olmadı yetkili servisi değiştirirsiniz. Aksilikler sizi bulmuş Sonkar'da.

aynen öyle oldu :S en son tampon 2 kez boyandı. artık ustalarımı değişti ne oldu bilmiyorum. zımpara izleri boya akmaları. biz yetkili servis diye dışarda yaptırmayıp burayı tercih ediyoruz, onlar işlerini düzgün yapmıyorlar. yakınlarda başka serviste yok maalesef  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
aynen öyle oldu :S en son tampon 2 kez boyandı. artık ustalarımı değişti ne oldu bilmiyorum. zımpara izleri boya akmaları. biz yetkili servis diye dışarda yaptırmayıp burayı tercih ediyoruz, onlar işlerini düzgün yapmıyorlar. yakınlarda başka serviste yok maalesef  >:(

İstanbulda'sınız sonuçta. Biraz uzak olsa da başka servise gidebilirsiniz, bu problemler devam edecekse buna değer sonuçta çok sık gidilmiyor servise.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 11000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Murat bey eski aracımı servise bakıma götürdüğümde ön plakalığı da değiştirmelerini istemiştim çatlamıştı. Değişimi yapan arkadaş plakayı montaj yaparken ön tampon da dalga dalga sürtürmüş ön tamponda burayı görünce kan beynime fırladı bir ton laf söyledim ilk başta kabul etmediler sonra yapmayı kabul ettiler. Serviste sanırım yeni arkadaşlara yada stajerlere veriyorlar galiba basit şeyleri ama yakışmıyor yani böyle olaylardan sonra servisten soğudum artık bende ;) Bu arada geçmiş olsun sizin de inşallah sorununuz çözülür en kısa sürede.
2014 1.4 D4D Corolla Premium Mmt Vites
+Touch Go (navi)
+Protech
+Koltuk ve iç döşeme koruma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 109 kere teşekkür etti
Murat bey eski aracımı servise bakıma götürdüğümde ön plakalığı da değiştirmelerini istemiştim çatlamıştı. Değişimi yapan arkadaş plakayı montaj yaparken ön tampon da dalga dalga sürtürmüş ön tamponda burayı görünce kan beynime fırladı bir ton laf söyledim ilk başta kabul etmediler sonra yapmayı kabul ettiler. Serviste sanırım yeni arkadaşlara yada stajerlere veriyorlar galiba basit şeyleri ama yakışmıyor yani böyle olaylardan sonra servisten soğudum artık bende ;) Bu arada geçmiş olsun sizin de inşallah sorununuz çözülür en kısa sürede.

teşekkürler @Cihan Gömeç (34020)  ufak şeyler lakin insanın  canını sıkıyor bu tür şeyler bakalım yarın uğrıcam ne gibi birşey önerecekler.

Mesaj Birleştirildi: Mart 31, 2015, 15:22:53

Mesaj Birleştirildi: Nisan 01, 2015, 12:57:09
merhaba  arkadaşlar daha önce başına gelen varmı bilmiyorum formda bu konu açılmamış yada ben göremedim.
dün servise far değişimi için bıraktığım aracımı almaya gittim. far değişimi yapıldı dendi ve aracın başına gittiğimizde far tekrar buğu yapmıştı (değişim buğu yüzünden yapıldı  !!!) tekrar fotoğraflarını çektiler fln bir sürü prosedür. bu moral bozukluğu ile eve geldim. bu sabah işe gelmek için aracımın başına geldiğimde ön tampon plaka yanlarında ve üstünde vernik soyulmaları olduğunu fark ettim  !!! her seferinde aracı servise bıraktığım da başına bir iş geliyor ( servis sonkar avcılar)
sabah servisi aradığımda getirin bakalım dendi. bakalım ne olacak. açıkcası artık aracı servise götürmeye korkar oldum  :olu: :olu: :olu:
daha önce böyle bir olay başına gelen var ise yardımınızı rica ederim.
teşekkürler

Arkadaşlar merhaba;
bugün servise uğradım tampon için görür görmez zaten tekrar boyayalım dediler.
ilgilendiler bakalım boyattıktan sonra izlenimlerimi sizlerle paylaşırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
Bu iyi haber. Hadi geçmiş olsun.
'93 W124 M111

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Nasıl becermişler ben bile merak ettim. Buğuyu çözer diye farlara ısı tabancası falanmı tuttularda oradanda tampona vurdu sıcak hava

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Hadi hayırlı olsun,
Sonucları bekliyoruz.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Murat hocam tekrardan geçmiş olsun en azından servis hatasını kabul etmiş. Resimleri görünce güzel bir pasta cila ile sanki düzelir gibi geliyor ki eğer düzelirse bence boyatmak yerine pasta cila yapın yeter. Malum insanlarımızda boya takıntısı var bir şey boyatılmış mı kesin kazalıdır deyip değerini düşürmek için bahane arıyorlar araç için. Sonuçları bende sabırsızlıkla bekliyorum.
2014 1.4 D4D Corolla Premium Mmt Vites
+Touch Go (navi)
+Protech
+Koltuk ve iç döşeme koruma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 109 kere teşekkür etti
Bu iyi haber. Hadi geçmiş olsun.

teşekkürler @Abdullah KIRAL (20188)

Nasıl becermişler ben bile merak ettim. Buğuyu çözer diye farlara ısı tabancası falanmı tuttularda oradanda tampona vurdu sıcak hava

Büyük ihtimal öyle bir deneme yaptılar diye düşünüyorum bennde @Gökhun Ertürkan (28927)

Hadi hayırlı olsun,
Sonucları bekliyoruz.

teşekkürler @Ahmet Güve (8047)  boyandıktan sonra paylaşacağım

Murat hocam tekrardan geçmiş olsun en azından servis hatasını kabul etmiş. Resimleri görünce güzel bir pasta cila ile sanki düzelir gibi geliyor ki eğer düzelirse bence boyatmak yerine pasta cila yapın yeter. Malum insanlarımızda boya takıntısı var bir şey boyatılmış mı kesin kazalıdır deyip değerini düşürmek için bahane arıyorlar araç için. Sonuçları bende sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkürler @Cihan Gömeç (34020) hataları bariz belli olduğu için sorun çıkarmadılar zaten. biraz kullanın sağında solunda çizikler olursa temizlik boyası yaparız diye gönlümü almaya bile çalıştılar :) pasta cila ile olacak gibi değil verdik kusmuş maalesef. istanbul şartlarında tamponun boyasına takılacak adama zaten aracımı vermem  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 109 kere teşekkür etti
merhaba arkadaşlar.
konudada bahsettiğim gibi tamponun verniği atmıştı.
müşteri memnuniyeti için sonkar avcılar tekrardan tamponu boyadı.
umarım tekrar bu sorunla karşılaşmam.