0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlke bana teşekkür kısmını kapattınız:-))))) buton yok:-)))
21.03.2015 tarihinde arzum 2400watt! Gücünde cleanart eco elektrik süpürgesi hediye almak için teknosaya gittik. Ürün 25 mart günü ürün geldi. Bizim niyetimiz 2500 wattlık üründü ama 2400 watta işimizi görür diye bunu alalım demiştik. Ürünü hediye olarak verdiğimizde ürünün alt yapısı 1600wattlık bir ürün ve vakumlamayla güya 2400 e çıkıyor ama çekişini beğenmedik. İade için bugün teknosaya gittik. Benim film koptu tabi ki ürün kullanılmış diyerek iade kabul etmediler dedim. 14 gün koşulsuz iade ne olacak?- Siz görerek aldınız?(Ben) görmeden aldım sipariş verdiler ve detaylı anlatmadılar.mağazadan satışlarda kullanıldığında iade alamayacaklarını eğer internette alsaydım 14 gün iade edebileceğini söylediler. Neden burdan bana sebep olduklarını sipariş etmek için ısrar ettiklerini ben teknosa.comdan alsam bu kadar başımın ağrımayacağını anlattım. Sıkıntı Kutuda 1600 wattta yazmıyor. Arzum servise yolladılar. 14 gün hakkınız var iade edin dediler.servis ürünün iyi olduğu hakkında beni ikna etmeye çalışıp durdu.Sonra teknosa müşteri hizmetlerini aradım. Mağazadakiler ne diyorsa aynısı söyledi. Hakem heyetine veriyim dedim. Şikayetkeri okuyunca teknosa bayağı vukuatlı ve pişkin. Tüketici heyetinin kararlarını iplemiyor ve saymıyor. Valla ne yapıyım kararsız kaldım. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum heyetle ilgili başvuru süreci özellikle yardımcı olursanız çok memnun olurım.
@seydi bektaş (9718) bey, teşşekkürler,tüketici hakları lehime karar verdi para iadesi yapıldı. Teknosa Mağaza ve genel merkezle görüşmem de herkes aynı şeyleri söylüyordu. Hakkını aramasak kimsenin vereceği yok[/quotegözünüz aydın bu güzel bir haber...böylesi kurumsal bir firma bile bunu yaparsa tüketicinin vay haline:(
Barış bey, Mücadele vermeden oralıklı olmadılar, genel merkezde tınmadı. Başvuru yapınca ciddiye aldılar . Tüketici haklarına Karşı başvuru yapmamış teknosa feragat etmiş. Oda iyi birgelişme teknosa için.Mesaj Birleştirildi: Haziran 03, 2015, 12:22:18@seydi bektaş (9718) mağaza işiyle işi götüren tüm mağazalar aynı anladığım kadarıyla. Teknosadan da alsam internet sitesinden alışveriş yapmak gerekiyor. 14 gün koşulsuz iade site için geçerliymiş.