0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni model arabaların çoğunda hem cam suyu hemde motor suyu seviyesi için uyarılar mevcut. Benim geçen gün dikkatimi çekti Cam suyu deposunun giriş kısmın da süzgeç yok. Corollada var mı ?
Öyle bir süzgeç yok bende. Diğer donanımlar da var mı bilmiyorum.
Satın honda alın benim 2005 model arabada bile var
@Burak Atılgan (32862) Benim Auris'te süzgeç var. Ama seviye göstergesi yok, zaten depo dar uzunlamasına derine iniyor dibi de görünmüyor.Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2015, 09:01:01@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) Bu sebepten araba satan varsa pes derim.
Herkese teşekkür ederim verdiği bilgiler için eski 2006 1.6 corolla terra sedan aracımda süzgeçli ve aynı zamanda seviye çubuklu bir huni şeklinde apart vardı bunda yok tamam belki elektronik sistem olabilir ama plastik parçasını koymak toyota'ya ne kaybettirebilir ki merak etmeden duramadım açıkcası. Ekte koyduğum resim bendekini hali bu şekildedir. Sizdekiler de aynımıdır acaba.
Ben tatilde o suyu bitirmeye çalıştım bitmedi yoksa göstergede uyarı verecek mi diye çok çabaladım
Bence garip bir durum şaşırdım ama toyota ya maliyeti 1TL' ye bile gelmez bana kalırsa. Çok önemli mi kitapçığında elektronik seviye kontrol olduğunu yazıyor ama her uzun yola veya otobana çıkınca mutlaka genel kontrol yapan birisiyimdir. Görmeyince şaşkınlığımı görmeniz gerekirdi. Herhalde 1000 bakımda servis elamanı yerine koymayı unuttu dedim bende