0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok teknik detay bilmiyorum ama yeni aldığınız akü bile bittiğine göre aracınızda bir kaçak vardır, aküyü o bitiriyordur.. Bir elektirik ustası sorununuzu çözer diye düşünüyorum..geçmiş olsun..
şarj sorunlu, akü sağlam olabilir. bir elektrikçiye gidip baktırmak şart.
Malesef burdaki ustaların hiçbir şeyden anladıkları yok. Geçen senede akü bitti diye gittim herhangi bir ölçüm vs. birşey yapmadan sadece bagaj lambasının açık kalıp kalmadığına bakarak akü bitik değişmesi gerek dedi.Geçenlerdede araba rölantide çalışırken farları vs. yaktığımda devir düşüyor diye gittim şarj dinamosuna bi baktırayım diye usta dedi sarj dinamosunda bi arıza olsa zaten araba çalışmaz
bukadar ilgisiz olamazlar. şarj dinamosu ile ilgili bir sorun var. akü lambası hiçbir zaman yanmamalı.farları açınca devir düşmesi sanırım normal. ben çözemedim.
servis çözer , şarj dinamosu değişecek der. fiyatı verir alsan yanarsın almasan olmaz tabla veya kablo sorunu çözer. ufuk beye danışmanızı tavsiye ederim.
Fuat Bey,Arkadaşların da dediği gibi şarj dinamosu kuvvetle muhtemel
Anladım. Fiyatları ortalama ne kadardır ?
Sorun çözüldü mü? Umarım çözülmüştür, bilgi verirseniz sevinirim.
Cevap için teşekkür ederim. Merkezi kilitte de kaçak olduğunu da öğrendik artık. Geçmiş olsun.