Gönderen Konu: 41 se 753  (Okunma sayısı 2581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota corolla 1.4d-4d premium
    • Elkar oto fren servisi (büyük araç)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '13
  • 79 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
41 se 753
« : Mart 26, 2015, 19:38:37 »
Arkadaşlar bilmiyorum doğrumu paşlaştım ama bu araç için yorumlarınızı alalım

Resim linkinde ufak bir düzenleme yaptım.Resmi büyük görmek için üzerine tıklayınız
Düştük bir japon sevdasına Allah ayırmasın ...

Toyota Club Türkiye

41 se 753
« : Mart 26, 2015, 19:38:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: 41 se 753
« Yanıtla #1 : Mart 26, 2015, 20:05:55 »
Alalım derken? Ne tarz bir yorum istiyorsunuz ben onu anlamadım? Air için mi? aracın bu hale gelmesiyle alakalı mı? Sıfır km bir aile aracına bu işem uygulanmasına mı? Önce siz bir açık olun sonra yorum bekleyin bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 26, 2015, 20:55:44 »
Bi gizli saklı bişey yok ortada hoca bu tür bir araca air yakışmış mı yakışmamışmı sağlık lımı diye görüşlerini almak istedim arkadaşlarımın ama isteyen cevap vermek zorunda değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 26, 2015, 21:18:17 »
Bi gizli saklı bişey yok ortada hoca bu tür bir araca air yakışmış mı yakışmamışmı sağlık lımı diye görüşlerini almak istedim arkadaşlarımın ama isteyen cevap vermek zorunda değil.

Neyin tribindesin paşam sen? sana insan gibi yardımcı olmak istemişiz neyi sordugunu sormuşuz canın sıkılıyor heralde senin ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 26, 2015, 22:39:30 »
Neyin tribindesin paşam sen? sana insan gibi yardımcı olmak istemişiz neyi sordugunu sormuşuz canın sıkılıyor heralde senin ;)

valla can sıkıntısı falan yok paşam sadece ben soruyu sorarken anlaşılır olmamışım fakat seninde uyarma şeklin biraz ters olduğu için öyle cevap yazdım tartışılcak bişey değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2015, 23:24:57 »
valla can sıkıntısı falan yok paşam sadece ben soruyu sorarken anlaşılır olmamışım fakat seninde uyarma şeklin biraz ters olduğu için öyle cevap yazdım tartışılcak bişey değil.

Haklısın genç senin kafada ki birine siz diye hitap edip güzelce soru sormak ters uslup sende haklısın ;) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2015, 00:40:38 »
Air daha yeni bi sistem turkiyede riskli  yolda giderken ozelikle corolla gibi bir aile araci icin yaptirsaniz bisey olursa 90 la giderken bir korugun patladigini dusunun  icinde aileniz var ha ben bekarim tuningciyim derseniz bisey diyemem yolda giderken patlarsa size bisey olur   veya yaralanirsiniz  gelelim air e dip basmak icin bazi araclara camurluk icini aciyorlar baska bir dezavantaji ise muayyane zamani sokmek zorunda kalicaksiniz muayyaneden gecmiyor 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2015, 02:25:10 »
Haklısın genç senin kafada ki birine siz diye hitap edip güzelce soru sormak ters uslup sende haklısın ;)

:alkis:

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2015, 02:30:20
Air daha yeni bi sistem turkiyede riskli  yolda giderken ozelikle corolla gibi bir aile araci icin yaptirsaniz bisey olursa 90 la giderken bir korugun patladigini dusunun  icinde aileniz var ha ben bekarim tuningciyim derseniz bisey diyemem yolda giderken patlarsa size bisey olur   veya yaralanirsiniz  gelelim air e dip basmak icin bazi araclara camurluk icini aciyorlar baska bir dezavantaji ise muayyane zamani sokmek zorunda kalicaksiniz muayyaneden gecmiyor

yok zaten ben öyle basık aracı sevmiyorum yaptırcak olsam da öyle kullanamam görüntü hoş değil zaten yani bana hitap etmiyor ama bazen keşke şu araç biraz daha yüksek olsa dediğim oluyor o zamanlarda arazi aracı gibi kullanılırmı bilmiyorum tekniğine gelecek olursak işim gereği büyük araçların süspansiyon sistemleriyle uğraşıyorum onlarda da körük patlıyor ve araç herhangi bir risk oluşturmuyor tabi hız ağırlık yükseklik faktörüde var dediğiniz gibi küçük araçta körüğün patlaması büyük risk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '14
  • 45 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 27, 2015, 03:14:42 »
Hocam araç güzel olmuşta zaten yere yeterince alçak sonuçta aile arabası yetişkin 3 kişi binince yeri geliyor yüksek kasislere altı deyiyor ki ben bir keresinde fena dokundurdum sanki bende benden bir parça kopartmışlar gibi oldum  :argh: içim cız etti desem yeridir. Ama böylede begenenler olabilir tercih meselesi  :tamam: :saygi:
2014 1.4 D4D Corolla Premium Mmt Vites
+Touch Go (navi)
+Protech
+Koltuk ve iç döşeme koruma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2015, 10:46:45 »
Araçlar piyasaya sürülmeden önce çok buyuk mühendislik testlerinden geçiyor.Satılan araçların satıldıkları ülkelerin coğrafyası da gözününde bulundurulur.Ben fabrika ayarlarından yana olmakla birlikte bazı ufak tefek dokunuşların zararsız olduğu görüşündeyim. Bence kalsın ama hız limitlerini zorluyorsan suspansiyona el atılabilir.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2015, 11:06:14 »
Adnan bey yorum alalım demişsiniz yorumluyorum olmamış @Ahmet Can DiL (6650)  beyin görüşlerine de katılıyorum...Corolla başka bir şey olmuş sanki hani şahtı şahbaz olmuş derler ya öyle işte .....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 27, 2015, 11:49:59 »
:alkis:

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2015, 02:30:20
yok zaten ben öyle basık aracı sevmiyorum yaptırcak olsam da öyle kullanamam görüntü hoş değil zaten yani bana hitap etmiyor ama bazen keşke şu araç biraz daha yüksek olsa dediğim oluyor o zamanlarda arazi aracı gibi kullanılırmı bilmiyorum tekniğine gelecek olursak işim gereği büyük araçların süspansiyon sistemleriyle uğraşıyorum onlarda da körük patlıyor ve araç herhangi bir risk oluşturmuyor tabi hız ağırlık yükseklik faktörüde var dediğiniz gibi küçük araçta körüğün patlaması büyük risk
Ben basik araç  seviyorum tabi sedan bu tür arabayi dahada havaya kaldirmak için kullanirsaniz bu sistemi olmaz bence siz suv bir araç alin en iyisi  bana yeni corolla çok yüksek geliyor :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 27, 2015, 12:21:48 »
Adnan bey yorum alalım demişsiniz yorumluyorum olmamış @Ahmet Can DiL (6650)  beyin görüşlerine de katılıyorum...Corolla başka bir şey olmuş sanki hani şahtı şahbaz olmuş derler ya öyle işte .....

Yani dediğiniz gibi araç başka bişeye dönmüş bende ilk kez gördüğüm için paylaşıp bilgi almak için yorumlarınız için teşekkürler abiminde dediği gibi fabrika ayarlarından yanayım bende

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 3000
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 28, 2015, 04:42:32 »
araç gayet güzel air on numara olmuş özkan kardeşimizin aracıdır aile aracı değil kendi özel olarak binip fuarlara çıkartıyor.
2013 Toyota Auris Active Skypack 1.4D-4D white

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 08, 2015, 02:18:58 »
Air çok farklı bir olay. Normal kullanım performansı asla beklenemez diyebilirim. Spor yay coil gibi kullanılamaz. Sadece şov amaçlı gibi görsel açıdan kullanıyor iseniz mantıklı.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 08, 2015, 10:45:25 »