0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi gizli saklı bişey yok ortada hoca bu tür bir araca air yakışmış mı yakışmamışmı sağlık lımı diye görüşlerini almak istedim arkadaşlarımın ama isteyen cevap vermek zorunda değil.
Neyin tribindesin paşam sen? sana insan gibi yardımcı olmak istemişiz neyi sordugunu sormuşuz canın sıkılıyor heralde senin
valla can sıkıntısı falan yok paşam sadece ben soruyu sorarken anlaşılır olmamışım fakat seninde uyarma şeklin biraz ters olduğu için öyle cevap yazdım tartışılcak bişey değil.
Haklısın genç senin kafada ki birine siz diye hitap edip güzelce soru sormak ters uslup sende haklısın
Air daha yeni bi sistem turkiyede riskli yolda giderken ozelikle corolla gibi bir aile araci icin yaptirsaniz bisey olursa 90 la giderken bir korugun patladigini dusunun icinde aileniz var ha ben bekarim tuningciyim derseniz bisey diyemem yolda giderken patlarsa size bisey olur veya yaralanirsiniz gelelim air e dip basmak icin bazi araclara camurluk icini aciyorlar baska bir dezavantaji ise muayyane zamani sokmek zorunda kalicaksiniz muayyaneden gecmiyor
Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2015, 02:30:20yok zaten ben öyle basık aracı sevmiyorum yaptırcak olsam da öyle kullanamam görüntü hoş değil zaten yani bana hitap etmiyor ama bazen keşke şu araç biraz daha yüksek olsa dediğim oluyor o zamanlarda arazi aracı gibi kullanılırmı bilmiyorum tekniğine gelecek olursak işim gereği büyük araçların süspansiyon sistemleriyle uğraşıyorum onlarda da körük patlıyor ve araç herhangi bir risk oluşturmuyor tabi hız ağırlık yükseklik faktörüde var dediğiniz gibi küçük araçta körüğün patlaması büyük risk
Adnan bey yorum alalım demişsiniz yorumluyorum olmamış @Ahmet Can DiL (6650) beyin görüşlerine de katılıyorum...Corolla başka bir şey olmuş sanki hani şahtı şahbaz olmuş derler ya öyle işte .....