0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracinizda muhtemelen gaz teli var.O yüzden de olmaz
Olmaz olmaz demeyin. Ahmet Güve abinin kullandığı hız sabitleyici markanın gaz telli versiyonu. Fakat mekanik olduğu için güvenemiyormuş. Bense AP900 sorun çıkarmıyorsa bunun da sorun çıkartacağını düşünmüyorum.http://shop.brandondist.com/Smart-Line-Cable-Driven-Throttle-Cruise-Control_c99.htm
Arabamda gaz teli yok. Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2015, 11:22:28Ben ahmet beyden yardım istedim fakat kendileri geri dönmediler
Ne zaman?Aracınızda gaz teli yok ise AP900 olur.
Kayıtlarda bulamadım silinmiş olabilir.AP900 nerden temin edebilirim fiyatı nedir acaba
Montajı nasıl yapabilirim peki
Ahmet bey,Geçenlerde yüklemiş olduğunuz bir videoda direksiyonun üzerinden çıkan bir kablo vardı. O bu sistemin bir kablosu muydu ? Eğer bu sistemin bir uzantısı ise her montajda bu şekilde açıktan mı geçiyor ?
Yaklaşık 20 yerden bilgi alıyor.Bağlantıların geri dönüşünde sorun olmuyor. Baglantılar sırasında kesinlikle orijinal kabloları kesmiyorum.Önceden izole sıyırma yapıyordum, şimdi scotch bağlantı yapıyorum.[attach=1]Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2015, 12:30:29Bu konuda yorum yok,İş kabiliyetini konusuna birşey diyemem. Ama ben 6 saatte montajı yapıyorum.Verdiğim fiyat montaj dahil idi.
İkisinde uyar.
Bence pahalı.1000 TL sadece getirme maliyeti.Ben montaj dahil 900 TL ve takıyorum.
Anladığım kadarıyla toplam 240 € fiyat vermiş. Oda yaklaşık 650 tl yapar. Bunun dışında başka bişeymi var?
Brandon distribution da 210 $ a bulunabiliyor ap900.