0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ellerine sağlık Mehmet, gayet güzel olmuş.
koltuk altı koyacak yer yok mu? yariste hatırladığım kadarıyla (test sürüşünde koltuğu ayarlarken çekmece yada göz var mı diye baktım ) sanki boşluk var gibiydi. demekki sığmıyormuş.
Kaan koltuk altı çekmece Vw grubunda mevcut. Gerçi Yariste sürücü koltuğu altın da kriko mevcut. Yolcu koltuğunun altı bana gayet mantıklı bir yer geldi hatta giriyor mu diye denedim giriyor lakin Yangın tüpünün mandallı kısmı çok şıkır şıkır ses yapıyor ki kabin için deki bu sese tahammülüm yok. Gerçi bellide olmaz yarın alıp koltuk altınada koyabilirim.
Bizde kardeşime aldığımız 2007 yariste kriko herhalde sahibi kaybetmis diye kriko almistik. Sonra 2 3 hafta sonra sürücü koltugu altında olduğunu farkettik ama 2007 yariste yolcu tarafı koltuk altında plastik çekmece var eşya koymak için. Hatta konsolun heryeri çekmece, eşya gözü dolu
Güzel olmuş.İnsanlar bunun gibi şeyleri önemsemiyor. Sonrada kaza sırasında uçan parçalar insanlara zarar veriyor.
@MEHMET AKIN (32918) Güzel düşünce Mehmet. Ancak muayene zamanı geldiğinde dikkat etmek lazım. Tüpüm sağlam olmasına rağmen, geçmiş yıllarda "yangın tüpü hemen ulaşılabilir yerde değil" diye kusur yazmışlardı bana.
@MEHMET AKIN (32918) Far ayarlarından hafif kusur almayan var mı merak ediyorum. Ben ayarlatıp gitmiştim yine de hafif kusurdan kurtulamadım adamlar ne ile bakıyorlarsa artık.
Ağır, demirden olan bir cismin, vidalanmadan böylesine ivedi bir şekilde montajlanması güvenlik anlamında çok tehlikelidir.