0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar burada yazılanlardan sonra, yapılan tespitler için tekrar herkese çok teşekkür iyiki varsınız toyota sürüücüleri. şimdi corolla terra 2000 model aracımda polen filitresi sorunumu onuda bilmiyorum ama bu sorunu yaşayan varsa yada mantık yürütecek arkadaşlar için devir 3000 geldiği zaman özellikler sağ torpidonun altından tam polen filitresinin olduğu terden hırıltı sesi gelyor 3000 devirde vites değiştirirkende yapıyor polen filitresini o zaman tamirci tam takamamıştı takarken kırılma falan olmuştu ben kendim sökeyim dedim bilemedim başka birşeyden olabilirmi ses genelde 3000 devirlerde araba sallandığı içinmi yapıyor bilemedim
torpido gözünde vidalar varmı, yoksa tırnaklardan kurtardıkmı çıkıyormu şimdi aşağıya inip denicem , model model farklı oluyor harhalde videolardan baktığım kadarıyla bu modelinkini bulamadım ,
hemen çekip geliyorum hocam sağolMesaj Birleştirildi: Mart 23, 2015, 15:15:312000 patlak far olanlardan foto çekiyorum
Şimdi kullanım kılavuzuna baktım torpidoyu sökmeden torpido altına yatarak da sökülebildiğini gösteriyor. 4 adet kendine doğru çekerek açacağın klips var. Bunları çıkarınca kapak aşağı sağa doğru açılıyor.
arkadaşlar bende polen filtresi değiştirecem ama filtreyi bulamadım. torpido nasıl sökülüyor. aracım 2000 model 1.3 terra
salih bey ilk önce torpidoyu acın sağ ve sol tarafta geçgileri vardır plastik onları elinizle itme kuvvetiyle çıkarın birisi kolay çıkar ötekisi zor bir taraf kurtulunca öteki taraf boşta kalıyor en altta vida yerlerini görürsünüz ama orayıda sökmeye gerek aklmaddan iyice alta eğilip bakarsanız siyah uzun polen başlığını görebilirsniz onun vidasıyla sökerek elinizle astolarak çıkaraballirsinizMesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2015, 18:12:34yalnız bu arada arkadaşlar ben söktüm güzel polenide çıkardım ama bariz bir üfleme sesi gibi ses geliyor şimdide nedir bu ya deliricem bi yerini biyerinden ses çıkıyor ön alt ssacından acaba bu arada nerde bulanbilirm önden köpeğe çarptım allah korudu ama baya masraf açtı bana herşeyini değiştirdim ön alt plastik sacı değişmemiş kırık ses yapıyor sanki içinde bişey kırık gibi artı arabamı satmayı düşünüyorum arkadaaşlar 2000 terra 17500