Gönderen Konu: Acil yardım lutfen  (Okunma sayısı 1167 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Acil yardım lutfen
« : Aralık 10, 2008, 20:45:32 »
Arkadaslar merhabalar suan kı aracım 1.4 d4d elegant+vsc corolla 2009 sımdı bıde 1.6 benzınlı sıfır corolla class almayı dusunuyorum duz vıtesını yakıt tuketımı konusunda kesınlekle korkuyorum kullanan arkadaslar 100 kmde kac lıtre yaktını paylasırlarsa cok sevınırım ve artı tavsıyelerınız varsa paylasın lutfen yalnız bıraz acıl pazartesı gunu almayı dusunuyorum sızınde sormadan fıkırlerınızı almadan almak ıstemedım

yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkurler

Hayırlı Bayramlar

Toyota Club Türkiye

Acil yardım lutfen
« : Aralık 10, 2008, 20:45:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: Acil yardım lutfen
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2008, 17:46:22 »
Toyota club uyelerı burası bı forum sıtesı deılmı? herkes bırbırının sorulara saygı cercevesı ıcınde cevap vermelı deılmı? ama nerde bı konu actık sfır yardım sıfır katılım deılmı? bız toyotacılara yakısmıyor deılmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 12, 2008, 18:15:00 »
Kendinizi tanıttınız mı bilmiyorum, Erçin Gedleç Bey, ama yine de nezaketen hoş geldiniz diyorum. :)

Bayram geçtiğine göre aynı aracı kullanan ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Merak etmeyin. Cevapları hemen beklersek işimiz zor...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2008, 08:39:15 »
  Erçin, buradaki ana konu Toyota. Sonuçta herkesde de farklı modeller olabiliyor. Senin aracının bu verisini yine seninkinin benzerini kullanan bir arkadaş en sağlıklı şekilde verebilir bence. Ama sen bu arada uygun başlık altında aracınla ilgili düşüncelerini {yol tutuş (VSC ile ve VSC siz) frenaj, konfor, ekonomiklik vb.} paylaşırsan sende fayda sağlamış olursun bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2008, 12:47:26 »
Toyota club uyelerı burası bı forum sıtesı deılmı? herkes bırbırının sorulara saygı cercevesı ıcınde cevap vermelı deılmı? ama nerde bı konu actık sfır yardım sıfır katılım deılmı? bız toyotacılara yakısmıyor deılmı?

2 günde ve de bayram sirasinda nasil böyle bir kaniya vardiniz sasirdim.
Bu sitede kimse maasli calismiyor ve kimsenin bir gelir elde ettigi yok. O yüzden 24 saat Toyota Müsteri Servisi gibi calismasi da imkansiz. O yüzden biraz daha hosgörülü olmaya davet ediyorum.

Konu ile bilgisi olan kisiler okuduklari zaman cevap verirler.
Bu arada düz vitesin tüketimi hakkinda korkuyorum demissiniz ama ne demek istediniz ben anlamadim.
Düzgün kullanan bir sürücü düz vitesle %90 otomatikten daha az tüketim yapar. Burada siz benzin vs dizel karsilastirmasi yapmalisiniz; otomatik mi düz mü yerine.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2008, 16:23:42 »
 İlginçtir bu yeni Corollalarda otomatik düz den biraz daha az yakıyor.Korkacagınız bir şeyde yok.Sonucta Toyota ve Corolla kullanıyorsunuz vede kullanacaksınız.Dziel olsun benzinli olsun emsallerinden her zaman az yakacaktır.Bu da inkar edilemez bir gerçektir.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2008, 16:55:06 »
Stres yapmayalım :)
Ben farklı birşeyi merak ettim. İkinci aracı bi başkası için mi alacaksınız yoksa yine kendinize mi :)
Opel Astra GTC