0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar daha önce bir arkadaşımız kapı kilitleri açılınca ayna altından yerleri aydınlatsın diye bi aksesuR almıştı fakat sonuç alınamadı galiba varmı bu işi yapan aynalarda elektrik var araç premium bir power led ile aydınlatma yapabilirmiyiz
iyi güzelde bunu elektrikçi yaparken aracın ciğerlerini sökecek ben kapı eşiği için bile kablo kesilmesin diye pilli aldım servis takarmı acaba bu ürünü sormak lazım
neyse o zaman bunun için araçtan biraz daha vageçmek gerek komple sökülüp tavandan alınacak elektrik çünkü benimde öyle kafama yatan güveneceğim bir elektrikçim yok istaanbulda bu arada iç aydınlatmalar için sipariş verdim hayırlısıyla
Ben aşağıdaki ürünü aldım ama alt kapak ölçüsü küçük geldi ürünü geri gönderdim. Yoksa çok güzel bir ürün ama uymuyor.http://www.ebay.com/itm/121325896055
Neyi abi kapı eşiğimi
@Sercan YILDIZ (33271) Ölçülerinin uyması lazımdı linkte corolla için olduğu görülüyor Sercan. Ama bence isabet olmuş biraz gereksiz aksesuar gibi geldi bana ona vereceğin para ile başka şeyler yapabilirsin.