0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olay kısaca budur işte
abi petlas yerine conti falan olsa demekki araç çok dik olmadığı sürece karda kalmayacak onu anladım.bir ara virajlarda yavaşlamam icap etti vhem viraj hem rampa çıkıyorum. bayağı trc sürekli beni engelliyor gaz yemiyor.dedim kaldık. sonra yavaş yavaş çıktı kendi. ama hiç yolda durmadım dursaydım kalkmam imkansız olabilirdi karın altı buz çünkü
Öyle bir yolda iyi cesaret valla helal olsun
Talat iyi cesaret varmış sende.Bu hazzı bende kartepe eteklerinde köy yolunda yaşadım arabada dört yetişkin idik.Arkadaşın evine gelene kadar hiç problem yaşamadım.Evin bahçe kapısından içeri girmek için durup yüklendiğimde trc devamlı devreye girdi ve araba bir iki defa arkasını sağa sola atarak hiç el değmemiş karı yararak ilerledi.Kışlık lastiklerim ug8 performans. Aslında araç kameramda vardı görüntüleri içinden almak hiç aklıma gelmedi.
Trc antipatinaj vsc viraj denge kontrol.Trc sizi yolda tutmaz.Kar lastiklerinin faydasidir .Bazen.trc off kullanmak gerekiyor.Patinaj atıp.tırmanmak lazım olduğunda trc yi kapatın talat bey.Durdunuz kalkamaiyorsaniz trc de patinaj attirmiyorsa kapatın .Kaba tabirle yolu kaziya kaziya çıkın.Güzel video kolay gelsin
Sevgili Talat diye başlamak istiyorum sözlerime Bu yolu "Abi yaz lastiklerim ile gittim" diyebilme cesaretimi göstericeksin yoksa???Böyle bir delilik yapma bir daha.Ufacık yavrucak var,yolun aşağısı uçurum yahu bildiğin!Yaz lastikleri ile gidilmez bu yollar.Eğerki kış lastiği ile gittiysen sözüm yok Ben geçen sene yağan o deli gibi karda ve buzda Michelin Primacy Hp ile ne yollar çıktım bir görseydin!Hatta apartmandaki 3 komşumu alıp ben götürmüştüm işyerlerine.Arabadan inerken aynen şunu demişlerdi."Bu arabadaki esp ve trc ise bizim araçtakiler niye işe yaramıyor?"