0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aytaç abi sadece okulistik mi, onun yanında android uygulama vb kullanıyor musunuz, eğlence-eğitim bir arada olan bazı uygulamalar gibi?
tamam abi teşekkür ettim, teşekkür etme butonunu bulamadım ben ya
bizimkisinin .satranç merakı fazla.Play storeden çeşitli satranç oyunları tablet te kurulu.Ayrıca bunun yanında birçok oyunda kurmuş.Günde 3-4 defa.satranç oynarsa 20-30 fazlası diğer oyunlar.İnternet üzerinden de satranç federasyonuna üye olduk.ordan oyun ve görsel eğitim lere bakıyor arada.Ancak görsel eğitimin tek başına becerisine fazla katkısı olduğu nu düşünmüyorum.Çocukta bagimlilik yapıyor.Sabah kalkıp hikaye okuyan çocuk tablete bagimli oldu.Bu yüzden kaldırdım.Bireysel olarak satranç kursuna gidiyor ve özel.ders alıyor.Sadece pazar günleri.birkaç saat xbox oynuyoruz onun haricinde oda yasak.çocuk larda bagimlilik oluşuyor vssonra bunu engellemek.daha güç oluyor.akıllı telefon.kullanımı nida mümkün olduğunca en geç sürede kullanmasını istiyorum.etrafımdaki bazı çocukların sinava ve derse konsantrasyonu bunun gibi teknolojik cihazlardan dolayı düşüyor .Kesinlikle kısıtlama li kullanilmali.Zeka gelişimini etkilemediğini hatta çocuğu.sinirlandirdigini.düşünüyorum.görsel olarak kitap veya test lerin zeka gelişimini daha etkili olduğunu akıllı tablet ve telefonların veya başka şeylerin kontrol edilmediğinden ciddi anlamda.çocuğu bagimli ve geride bıraktığını da soyleyebilirim
daha 8 yaşında 2 sınıf öğrencisi.Bizim..hastanedeki müdür yardımcısı abi çocuğu lys sınavına hazırlanıyor.çocuk ta i phone 4s ini elinden alıp tuşlu telefon vermiş.Aradığımızda ulaşım diye.Kendisinin ve öğretmenlerinin beyanına göre ders aralarında elinden telefonu düşürmüyor muş.bu koloni oyunu ve sosyal medya takıntısı.ilerleyen yaslarda dahada tehlikeli keşke küçüklük teki masum oyunları oynasa.