Aracınızdan memnun musunuz tavsiye eder misiniz? 1997 Corolla 1.3 XL buldum bir tane almayı düşünüyorum tereddütte kaldım fikir verebilir misiniz?
Arabadan genel olarak memnunum yaklaşık 2 sene ve 7500 kmdir kullanıyorum bence uygun fiyata temiz bir corolla bulursanız içinize siniyorsa alabilirsiniz genel olarak sorunsuz bir arabadır. 1 kere baskı balata 1 kere akü değiştirdim sadece bunlarda her arabada zamanı geldiğinde değişmesi gereken parçalar.
Motor performansından bahsedecek olursak motoruna göre performansı iyi. Araçta fazla yük olmadığında pek fazla zorlanmadan yokuş çıkılabiliyor. Tabi
performansın iyi olmasında aracın ağırlığının ve kısa şanzıman oranlarının büyük faydası var. ( Aracın boş ağırlığı 940 Kg )
Araç özellikle 100 e kadar çok canlı sonrasında doğal olarak biraz ağırlaşıyor. Son hızı hiç test etmedim gerekte yok zaten
Arabada hidrolik direksiyon - klima - abs falan yok herşey manuel

( Bazılarında klima ve elektrikli ön cam bulunabiliyor. )
Aracın yol tutuşu çok iyi olmamakla beraber yaşına ve fiyatına göre normal bir yol tutuşa sahip. Frenlerin çok iyi olduğu söylenemez ancak doğru lastik seçimiyle fren performansında iyileştirme yapılabiliyor.
Yakıt olarak uzun yolda 30-35 kr arası yakıyor kullanıma göre. Şehir içide 40-45 kr arası. ( Biraz devirli kullanıyorum ben )
Not:Ben lpgsiz olarak kullanıyorum lpgli performansı veya yakıt tüketimi için birşey diyemem.
Sormak istediğiniz başka birşey olursa sorabilirsiniz.