Gönderen Konu: Toyota Carina için LPG sistemi tavsiyeniz  (Okunma sayısı 793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
Toyota Carina için LPG sistemi tavsiyeniz
« : Mart 21, 2015, 16:17:56 »
97 Model Toyota Carina 2.0 GLİ için Lpg sitemi tavsiyeniz nedir? Araç 175.000 KM

Toyota Club Türkiye

Toyota Carina için LPG sistemi tavsiyeniz
« : Mart 21, 2015, 16:17:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: '97
  • 15 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Carina için LPG sistemi tavsiyeniz
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2015, 16:58:44 »
Öncelikle aracınız hayırlı olsun kazsız belasız kullanın. aracı aldınız sanırım daha önceki mesajlarınızda almayı düşünüyordunuz öyle görmüştüm.Bende de carina var 97 model zavoli takılı aldığımda vardı bir çok yerde zavolinin iyi olduğunu duydum açıkçası ben memnunum bir problemim yok iyide yakıyor. şehir içi 0,25krş şehirler arası 0,20 - 22 krş civarı tabi bunun lpg markası ile alkası olmayabilir. ama çok iyi bir lpg ustasına yaptırırsanız başınız ağrımaz lpg çok ciddi bir iş ve çok iyi bir ustasını bulmadan yaptırmayın. yoksa çok başınız ağırır. forumda arama kısmında bu konu ile alakalı bilgilerin olması gerekiyordu. o konuları da inceleyebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 23, 2015, 11:02:40 »
Maalesef aracı almak için gittiğimde fotoğraflardan ve söylenilenden farklı bir araçla karşılaştım kaportada ezik ve çizikler güneş yanıkları düzeltilen parçalar vardı aracın iç kısmı da ha keza berbat durumda idi bir çok parça kırık çatlak durumda idi. 1.6 xl de ise şasede ve direkte düzeltme çıktı ondan da vazgeçmek zorunda kaldım elimde 1.3 xl  kaldı onun durumu ne bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: '97
  • 15 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 23, 2015, 11:12:56 »
Maalesef aracı almak için gittiğimde fotoğraflardan ve söylenilenden farklı bir araçla karşılaştım kaportada ezik ve çizikler güneş yanıkları düzeltilen parçalar vardı aracın iç kısmı da ha keza berbat durumda idi bir çok parça kırık çatlak durumda idi. 1.6 xl de ise şasede ve direkte düzeltme çıktı ondan da vazgeçmek zorunda kaldım elimde 1.3 xl  kaldı onun durumu ne bilmiyorum.
Hayırlısı olsun temizi bulmak biraz zor. ama temiz bulmak içinde acele etmemek gerekir inşaAllah istediğiniz temizlikte aracı bulursunuz.