0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben birşey soruyorum. Bu geriye kaydırma aracımın şanzımanına zarar verir mi acaba ? tek sorum bu.
Sayın forum üyeleri çok teşekkür ederim.@Tekin Bozbey hocam servise gidecektim artık vazgeçtim. Ben yokuşlu yerlerde dahi park etmeyip düz zeminde park edip / yolu uzatıp yürüyen takıntılı/titiz insanlardanım. Araç sıfır olduğu için çok canım sıkıldı. Sayenizde bir bilgi daha öğrenmiş oldum.
Zarar vermez, bundan sonraki geri kaçırmalarda da zarar vermeyecektir.Çünkü, geri kaçıyor demek, artık yarım debriyaj yapmıyorum ve boşa aldım demektir.Dik yokuşlarda ya hızlı davranın ya yokuş kalkış desteği kullanın yada el freni ile kalkış yapın.Bir dahaki sefere şanzımana değil ama arka tampona zarar verebilirsiniz.Bütün otomatik şanzımanlar geri kaçırır.
@Ahmet Perfin (24415) Demoralize olmanızı gerektirecek bir durum yok arkadaşlar açıklamış. O kadar para verdikten sonra aracınızın keyfini sürmeye çalışın.
2012 auris AT. Kesinlikle geri kaçırmıyor.
+ Profil bilgilerinizi ve banka şifrenizi tamamlayınız. Tamam, bu seferlik banka şifresine gerek yok. (şaka)Mesaj Birleştirildi: Mart 20, 2015, 14:11:40Güle güle hep iyi günlerde kullanın.
Ben yokuşlu yerlerde dahi park etmeyip düz zeminde park edip / yolu uzatıp yürüyen takıntılı/titiz insanlardanım.