0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağol Mehmet abi, ya şöför sanmalarını geçtim, sansınlar da düzgün kullansınlar azıcık, sinyal versinler mesela. Gereksiz ani hareketler yapmasınlar.Bir de herkes aynı değil ki, Allah korusun duramasaydım orada. Ben suçlu olsam sinyal yakmasam asla inkar etmem. Hak yerini bulmalı çünkü. Ama bu durumda sinyal yakmaması, arkasına bakmaması adamın suçlu olduğunu gösterir.
Sağolasın Murat abi Yol dar diyorum ama bir caddeye göre dar, 2 araç yanyana geçebiliyor. Fakat aşırı aşırı yavaş gidip de uykumu getirenler var. (82 olan hız sınırı yerinde 70 ile gidenler mesela) O yolda 30 km üstüne çıkmam zaten de 15-20 km hıza inince adam öyle bir hareket yaptım, ama adam da yol veriyor gibi sağ yanaşıp yavaşladı. "Avensisin olsaydı o hareketi hiç yapmazdın" demişin ya sollamayı mı yapmazdım, yoksa durabilmeyi mi yapamazdım? Durma işiyse eğer Yaris ile devam ederim valla satmam
Aynen Murat abi haklısın. Otobüs ve tırlardan çok çekiyorum, küçük diye kırıyorlar önüme, bunun için avensis gibi büyük bir araca geçmek istiyorum aslında.