0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle herkese selamlar.2 sene kadar önce babam 96 model 1.6 xei si ile bir kaza geçirmişti yaptırmaya üşendiğimizden bu zamana kadar bekledi.sadece sağ ön çamurluk değişmesi gerekiyor.çizik olan tamponları da boyatıp babama bi jest yapıyım diyorum.bi kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim 1-parçayı orjinal mi yan sanayi mi çıkma mı alıyım?2-orjinal ve yan sanayi arasında ne fark var?3-hurdacılardan çıkma alırsam bunun orjinal parça olduğunu nasıl anlarım?4-tahminen fiyatları ne kadardır?5-tamponları boyama dahil bana ne kadara mal olur? biraz fazla oldum gibi ama kusuruma bakmayın bütçemi zorlayacak gibi duruyor
Özcan abi slx degil xei :-)
Cizik dediginiz yeri niye macunlatmiyorsunuz parca degismesinden daha iyi olabillir
Allahım yarabbim Yahu 1,6 xei'yi nasıl olurda Doğan SLX 1.6 ie diye okurum.Ferhat bey çok çok özür dilerim.Hemen gerekli düzeltmeyi yapıyorum...
özcan abi ufak bi yanlış anlaşılma var sanırım Mesaj Birleştirildi: Mart 18, 2015, 23:34:52teşekkürler memet bey 500 lira makul gibi gözüküyor
Dörtnal Toyota özel servise gidip kaportdan Kemal usta veya Burak ustaya selamlarımı iletin onlar tamir mi yoksa değişim mi gerekir size yardımcı olur.Ahmet usta zaten iyi boyacı.İşçilik konusunda sıkıntı olmayacağına emin olabilirsiniz Ferhat bey Dörtnal Toyota 03122785969