Gönderen Konu: Navimex 9918 HD auris Multimedya yardım  (Okunma sayısı 4627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Navimex 9918 HD auris Multimedya yardım
« : Mart 16, 2015, 19:42:22 »
Geçen bir yerle görüştüm 2012 Aurise bu cihaz için anlaştık...Cihazı araca itina ile monte ettiler çokta güzel oldu ayrıca kalfalık ekranlarında taktırdım hersey on numara... Geri görüş kamerasında takıldı.. Ancak geri görüş renkli değil!!!!! Dedim neden böyle bu abi bunların kameraları bu şekilde dedi!!!! Tamam neyse boşver bi ara kaliteli bir kamera alırım taktınız dedim es geçtim.. İşimi hallettim çıktım.. Cihaz navigasyon süper ..neyse Yoldayım hava karardı farları bir açtım o da ne .... Cihazın ışıkları yeşil ... Hepten çıldırdım şu anda söküp atasım var .... Bilirsiniz Göstergeler bizim turuncu gibi.. Çok bi tezat oldu.... Acaba cihaz içerisinde bir ayar yeri mi varda bilmiyoruz... Bilen kullanan var mı aramızda...? Bana bir yardımcı olun...

Toyota Club Türkiye

Navimex 9918 HD auris Multimedya yardım
« : Mart 16, 2015, 19:42:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Navimex 9918 HD auris Multimedya yardım
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2015, 21:38:06 »

Geçen bir yerle görüştüm 2012 Aurise bu cihaz için anlaştık...Cihazı araca itina ile monte ettiler çokta güzel oldu ayrıca kalfalık ekranlarında taktırdım hersey on numara... Geri görüş kamerasında takıldı.. Ancak geri görüş renkli değil!!!!! Dedim neden böyle bu abi bunların kameraları bu şekilde dedi!!!! Tamam neyse boşver bi ara kaliteli bir kamera alırım taktınız dedim es geçtim.. İşimi hallettim çıktım.. Cihaz navigasyon süper ..neyse Yoldayım hava karardı farları bir açtım o da ne .... Cihazın ışıkları yeşil ... Hepten çıldırdım şu anda söküp atasım var .... Bilirsiniz Göstergeler bizim turuncu gibi.. Çok bi tezat oldu.... Acaba cihaz içerisinde bir ayar yeri mi varda bilmiyoruz... Bilen kullanan var mı aramızda...? Bana bir yardımcı olun...
büyük ihtimal o renk cihazın kendinden var değiştiremezsiniz.Geçen aylarda taktırdım corolla aracıma özellikle tuşları bizim corollayla uyumlu turuncu olanı aradım navix marka taktırdım.
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2015, 21:46:23 »
büyük ihtimal o renk cihazın kendinden var değiştiremezsiniz.Geçen aylarda taktırdım corolla aracıma özellikle tuşları bizim corollayla uyumlu turuncu olanı aradım navix marka taktırdım.

Şimdi sordum takan arkadaşa renk seçeneği mevcut ayarlar arasında var uğrayın ayarlayalım dedi uğrayacağım bakalım ne olacak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2015, 21:52:17 »
Bende de navimex marka multimedia var usb ye video yüklüyorum açmıyor ama satıcının bana attığı tüm videoları açıyor hangi formatta nasıl yapıyorsunuz nereden indiriyorsunuz hangi formatta çözünürlük ne program nedir bilen var mı ? Araba ev araba ev deli oldum okumuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2015, 22:04:31 »
Bende de navimex marka multimedia var usb ye video yüklüyorum açmıyor ama satıcının bana attığı tüm videoları açıyor hangi formatta nasıl yapıyorsunuz nereden indiriyorsunuz hangi formatta çözünürlük ne program nedir bilen var mı ? Araba ev araba ev deli oldum okumuyor.
[/

Feremeke video converter diye bir program var ücretsiz onu indir kur pc ye daha sonra dosyay seç alt tarfta avi dvd ipad iphone yazı ve ikınları var avi ye tıkla çözünürlük olarak hatırlayamadım pc evde 800*400 çözünürlüğün altında bir seçenek var sanırım 640*320 olmalı onu seç çevir de bir süre bekle ...açması  gerekiyo ben o şekilde yaptım açıyor ... Ancak youtube dan indirdiğin video varsa onlarda sıkıntı oluyo pc ye indirirken çeviriyo sonra ilinci kez çevirince olmuyo. ... Ama uğraşacam onun içinde yarın cvp yazarım ...

Senin tuş rengi yeşil mi bide geri görüş kameran nasl renkli mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2015, 22:17:50 »
[/

Feremeke video converter diye bir program var ücretsiz onu indir kur pc ye daha sonra dosyay seç alt tarfta avi dvd ipad iphone yazı ve ikınları var avi ye tıkla çözünürlük olarak hatırlayamadım pc evde 800*400 çözünürlüğün altında bir seçenek var sanırım 640*320 olmalı onu seç çevir de bir süre bekle ...açması  gerekiyo ben o şekilde yaptım açıyor ... Ancak youtube dan indirdiğin video varsa onlarda sıkıntı oluyo pc ye indirirken çeviriyo sonra ilinci kez çevirince olmuyo. ... Ama uğraşacam onun içinde yarın cvp yazarım ...

Senin tuş rengi yeşil mi bide geri görüş kameran nasl renkli mi
Teşekkürler benim tuş rengi turuncu geri vites kamerası bir ara renksizdi sonra kendi kendine renklendi :) Sonra o adi kameranın içine su girdi söktüm temizledim kuruttum taktım yine renksiz bir süre sonra yine renklendi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2015, 22:21:44 »
Daha önce kullandığım bir ürün ve evet renk seçeneği var.Hatta ilk açılışta toyota logosu bile gelir.Ben kızımın resmini koymuştum mesela
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2015, 22:23:53 »
Daha önce kullandığım bir ürün ve evet renk seçeneği var.Hatta ilk açılışta toyota logosu bile gelir.Ben kızımın resmini koymuştum mesela

Abi rengi nerden ayarlıyorsun hatırında var mı???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 17, 2015, 13:48:26 »
navimex 9918 aynı üründen benim aurisimdede var.komple kendim montaj yaptım.Elektronikçiyim kendim zaten.kamera renkli siyah beyaz değil.ama cihazım görsel renkleri yeşil.malesef değişme şansıda yok.kendim yeşil micro led yerine sarı yada turuncu micro ledle değiştireyim dedim ama acayip üşendim boşverdim gitti öyle. CD de wow formatını destekliyor kliplilerde.FLASH yada SD kartta da FLV - AVİ - MPG 1 ve MPG 2 destekliyor.ama 1080 piksel seçmeyin ben hep 720 formatta yüklüyorum sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 17, 2015, 13:58:16 »
navimex 9918 aynı üründen benim aurisimdede var.komple kendim montaj yaptım.Elektronikçiyim kendim zaten.kamera renkli siyah beyaz değil.ama cihazım görsel renkleri yeşil.malesef değişme şansıda yok.kendim yeşil micro led yerine sarı yada turuncu micro ledle değiştireyim dedim ama acayip üşendim boşverdim gitti öyle. CD de wow formatını destekliyor kliplilerde.FLASH yada SD kartta da FLV - AVİ - MPG 1 ve MPG 2 destekliyor.ama 1080 piksel seçmeyin ben hep 720 formatta yüklüyorum sorun yok.

Veli bey talktırdığım yer ile görüştüm dedim ben böyle kabul etmiyorum aurise uyumlu dediniz hangi aurisin göstergelri yeşil renk dedim kamerada siyah beyaz olamz ürünü geri vericem dedim oda ürünü temin ettiği bayi arayarak müşteri lstemiyor söküp geri alıcam sizede aynen geri iade edicem dedi bunun üzerine karşı taraf turuncu ışıklı olanıda var eldeki ürünleri deneyip bulup onu gönderelim hemen dedi kamerada renkli ayarı var onuda halledelim dedi bekliycez bakalım bir kaç gün...onun haricinde ürün iyi sesi navigasyonu dokunmatiği geçişleri film oynatması hiç sıkıntı yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 17, 2015, 13:58:38 »

@Veli Gömeç (21301) Kaça mal oldu size? bir üst modeli var 1080p destekleyen ancak biraz daha pahalı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 17, 2015, 14:02:00 »
@Veli Gömeç (21301) Kaça mal oldu size? bir üst modeli var 1080p destekleyen ancak biraz daha pahalı.

Bana 1000 liraya geldi ancak ben kafalık monitörde taktırdım onunla birlikte 1500 verdim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 17, 2015, 18:45:35 »
Abi rengi nerden ayarlıyorsun hatırında var mı???
Emre mesajı gördüm kusura bakma
Benim montajını yaptırdığım sistemde görüntü ayarlarından arayüz rengi vardı oradan turuncuyu seçtim.Sonra ana ekran kısmında çeşitli araba logoları vardı ki bunlardan biri toyota idi. Ben cd kartı çıkarım ilgili yerdeki dosyayı kızımın resmi ile değiştirdim.Arabamı sattığım için aklımda kaldığı kadarı ile yazdım. Ayar olduğunu kesin biliyorum. Fakat ürün modelleri değişti ise bilemiyorum.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 17, 2015, 19:54:27 »
Emre mesajı gördüm kusura bakma
Benim montajını yaptırdığım sistemde görüntü ayarlarından arayüz rengi vardı oradan turuncuyu seçtim.Sonra ana ekran kısmında çeşitli araba logoları vardı ki bunlardan biri toyota idi. Ben cd kartı çıkarım ilgili yerdeki dosyayı kızımın resmi ile değiştirdim.Arabamı sattığım için aklımda kaldığı kadarı ile yazdım. Ayar olduğunu kesin biliyorum. Fakat ürün modelleri değişti ise bilemiyorum.

Mehmet Ali Yıldız abi  şuanda işteyim yarın sabah eve gider gitmez deniycem ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 21, 2015, 22:16:02 »
arkadaşlar takip eden vardır belki cihazın turuncu ışıklısı da mevcut onu gönderdiler o takıldı ayrıca kamerayı da renkli olrak değişitirdiler şuanda hiç bir sıkıntım kalmadı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 40595
  • Model Yılı: '12
  • 5 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 16, 2015, 17:33:37 »

Veli Bey ,

Bu navimex modelini nereden öğrenebilirim. Araç bilgi kısmında birşey yazmıyor ama söküp bakmak mı gerekiyor? Birde benim Ön usb (torpido içinde olan) çalışmıyor. Onları nerede yaptırabilirim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 19, 2015, 16:47:27 »
sorununuzun çözüldüğüne sevindim iyi günlerde kullanın foto ekleme şansınız varmı acaba birde taktırdığınız yerin bilgilerini alabilirmiyiz bende düşünüyorumda karar veremiyorum marka modele :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 17, 2015, 06:49:38 »
1

Mesaj Birleştirildi: Kasım 17, 2015, 06:50:32
2

Mesaj Birleştirildi: Kasım 17, 2015, 06:51:27
3

Mesaj Birleştirildi: Kasım 17, 2015, 06:52:47
telefonumda olan fotolar bunlar unutmazsam gündüz de daha iyi bir şekilde çekerim. İstanbul-Büyükçekmece Cengiz oto da taktırdım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EU
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Aralık 08, 2015, 18:27:53 »
Bu ürünün aynısı arkadaşım da var fakat arabasını sattığı için ürünü çıkarttı onu almak istiyorum ama aracım 2010 corolla aracıma bu ürün uyum sağlar mı bilgisi olan var mı yoksa sadece aurise özel bir model mi bu?