0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım carina ve coronaların ki 16 santimdi.Fotoğrafta pek belli olmuyor.Çapını ölçerseniz daha sağlıklı olur. 4 hoparlörü değiştirmenizi öneririm.Daha düzgün ses elde etmeniz açısından.Sony veya pioneer iyi tercih olur
Teşekkürler hoparlör önerin için ama Ölçü 16 olacağını sanmıyorum neden diyeceksin 12 yada 13 lük hoparlör verdi arkadaşımda fazladan vardı uymadı büyük geldi dahamı küçük acaba.?
hoparlörün altında kasnak olması lazım, çarprazına vida deliğinden ölçerseniz ölçü çıkacaktır, benimkinde kasnaklar yoktu, 17 lik sony uydurmuştum, ama kapılar zırıldıyor net ses alınamıyor
Evet kasnak var. bende kasnaksız bende uydurdum ama dediğin gibi çok zırıltı yapıyor. adamlar kasnağı boşa koymamışlar anlaşılan. 13cm lik denedim büyük geldi kasnağa bakalım sanırım 10cm lik alıcam alırken üstünden söktüğüm hoparlörü götürmek en mantıklısı olacak gibi.
@Selim Cihan SevenDaha gidip baktıramadım iş yoğunluğundan bilen olsaydı mutlaka yazardı. Ben net Ölçüyü öğrendiğimde yazarım mutlaka.
Haftasonu arkadaş ölçtü ve önler 14cm arkalar 10 cm dedi. Fakat şimdi bakıyorum da 14cm hoparlör yok, sanırım önler 13 biraz fazla ölçmüş. Ne dersiniz doğrumudur ölçüler ona göre internetten spariş vermeyi düşünüyorum.
Bence gidip gösterip Uygun olanı almak en mantıklısı hoparlör yerinde kasnak var. 13 cm olsa bile hoparlör'ler mıknatıs yeri değişiklik gösteriyor. O kısımdan olmama gibi bir durum söz konusu olabilir. Bu benim fikrim ama yinede siz bilirsiniz.
@Selim Cihan Seven (34474) Büyük ihtimal 13'tür. Nasıl ölçüldü acaba?
Çok mantıklı söküp gitmek lazım almaya neticede alınca sökülecek. Bu haliylede bi işe yaramıyor zaten çok kötü durumdalar. Sökeyim önüde arkayıda elime alıp gideyim.Mesaj Birleştirildi: Nisan 06, 2015, 09:26:19ben başka şeylerle uğraşıyordum arkadaş nasıl ölçtü hiç bilmiyorum. işi halledince burada yazacağım benden sonrakilere referans olur.