0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha öncede benzer bir haber görüm. Marka ismi yada bayi ismi verseler bizde ona göre biliriz. Neden İsimlerini Vermediklerinide bir türlü anlamıyorum
Akaryakıt fiyatlarındaki hızlı değişimlere akaryakıt istasyonları hırsızlıklarını artırarak veya azaltarak uyuyorlar tabeladaki benzin fiyatı değişse de onlar çalarak çırparak pompada her türlü düzenbazlık yaparak kendi istedikleri rakama getiriyorlar akaryakıtı .Bu tip cezalar caydırıcı değil tam tersi yakalarsa kessin cezayı diye böbürleniyordur ki bu şuna benzen Ankara da dolmuşçu esnafı polis ceza yazacağını bilir ama o dolmuşu tıka basa doldurur o kadar alışmışlar ki ruhsatı polisin yanından geçerken polise uzatıyor sen yaz dönüşte alırım diyor o kadar .Konuyu dağıtmadan bu firmaların ifşa edilmesi ve benzinliklerin 3 hak tanınarak tekrar ruhsat verilmemek üzere kapatılması lazım.
Geçen benzin bitti yolda kaldim bidonumla gittim benzin aldim 10 liralik malesef okadar oldugunu saymiyorum bidahada ordan benzin almiyorum
Okan zaten 2 lt benzin geliyor 10 TL te ondan da caldiysalar ülke olarak bitmisiz demek...
Kutunun yarisi doldu ve baya bir tartistik arkadasla orda 2litrelik kola sisesine doldurup test etcektik hatta
Su ile bir mi sandın Okan benzini. Azıcık farkı olsun Mesaj Birleştirildi: Mart 16, 2015, 23:37:23