0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan abi ne dükkanı açacaksın ?Bu arada bu tür şeyler için reklamcılar daha profesyonel oluyorlar...
Kısmetse oto kuaför bakım merkezi-yıkama falan açmayı planlıyorum.Partner'ı da satışa çıkardım.Dediğin gibi reklamcılar iyi iş çıkarır.Vektör çizime istinaden CNC tezgahında panel şeklinde sac kestirip tabela yapmayı planlıyorum.Kısmet ve hayırlısı artık.
Abi bireysel bir firma mı açacaksın yoksa bilindik bir firma firmayla anlaşma yaptın mı.Malum isim olunca daha farklı oluyor. Ama bence en önemlisi mekanın büyüklüğü ve göze hitap etmesi. Temiz düzenli lüks görünümlü ve güzel dizayn edilmiş bir yer eminim iş yapar. Tabi dükkan açılacak yer iyi seçilmeli misal lüks konut civarı vs.
@Özcan Musaoğlu (4716) abi Maslak AOS benim eve 5 dk. Bildiğim tanıdığım insanların olduğu biryer. Ama biraz kurtlar sofrası gibi. Fikrimce ve gözlemlediği şekliyle sıradan sadece oto yıkama işlemi yapan bireysel bir yıkamanın iş yapması zor. Sanayi sitesi olduğu için profesyonel işler yapmak gerek. Misal 3M cam filmi kaput filmi boya koruma motor koruma döşeme yanık onarımı ve en önemlisi reklam ve güzel bir internet sitesi.
Ben seni karşıda oturuyorsun sandım Sanayide açmayacağım Mehmet.Elit bir konut sitesinde falan.1-1,5 yıl sabredersem Maslak 1453'ün temizliği,kuru temizlemesi,su bayiliği ve oto yıkama işini alma olasılığım şu gün için mümkün.O zamana Allah kerim tabii ki.Kim öle kim kala.Ama o zaman gelmeden bir şeyler yapmak istiyorum.Yıllardır hayalini kurduğum iş bu.
Seyrantepedeyim abi ben Mashanıtıll yanında ara yol var oto sanayinin arkasından giriyor. O güzargahı kullanıyorum. Şuan için çok aşırı lüks Ağaoğlu tarzı siteler yapılıyor. Öyle bir yerin için de açarsan eminim iş yapar. Hava parası vs epey isterler. Nasıl bir düzense iş yapmak isteyen girişimci değilde çok parası olan daha çok para kazanıyor.Maddiyat konusunu halledebilirsen gerisi kolay gibi geliyor.
Abi arkam sağlam sırtım yere gelmez demek istedin sanırım. Beni m için de iyi olur abi boş vaktim de gelip takılırım.
Özcan araba güzelmiş.
Abi cigerci kedisi gibi mesken edinirim orayı sen merak etme
Kerem bey merhaba.Tabela yapımında kullanmayı planlıyorum.Audi ve LC kullanıcıları dışındakiler ne olduğunu anlamakta zorlanmalılar.Yani merak uyandıran bir şey olmalı.Ayrıca ilerleyen dönemlerde basılı evraklarda da kullanmak isterim.