Gönderen Konu: Tel muting?  (Okunma sayısı 2255 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Tel muting?
« : Mart 13, 2015, 21:19:14 »
Arkadaşlar aracımda Jvc kd r501 teyp var menü audio kısmında tel muting  var müzik çalarken muting 1 yapıyorum müzik çalmaya devam ediyor fakat 2'ye getirince müzik sesi kesiliyor ana menüye dönünce ekranda tel muting yazısı yanıp sönüyor ses gelmiyor ayrıca bağlantı şemasında brown tel muting yazıyor fakat nereye bağlanıyor bulamadım teypte bluetooth yok tel muting telefon görüşmesinde otomatik sesimi kapatıyor diye denedim oda değil bi fikri olan  :)

Toyota Club Türkiye

Tel muting?
« : Mart 13, 2015, 21:19:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Ynt: Tel muting?
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2015, 21:32:03 »
Arkadaşlar aracımda Jvc kd r501 teyp var menü audio kısmında tel muting  var müzik çalarken muting 1 yapıyorum müzik çalmaya devam ediyor fakat 2'ye getirince müzik sesi kesiliyor ana menüye dönünce ekranda tel muting yazısı yanıp sönüyor ses gelmiyor ayrıca bağlantı şemasında brown tel muting yazıyor fakat nereye bağlanıyor bulamadım teypte bluetooth yok tel muting telefon görüşmesinde otomatik sesimi kapatıyor diye denedim oda değil bi fikri olan  :)

Jvc nin sitesinde şöyle yazıyor.''Gelen telefon varken anında ses seviyesini azaltabilir. Bazı modellerde bu fonksiyon otomatik olarak CD'yi durdurur.''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2015, 21:50:31 »
Jvc nin sitesinde şöyle yazıyor.''Gelen telefon varken anında ses seviyesini azaltabilir. Bazı modellerde bu fonksiyon otomatik olarak CD'yi durdurur.''
Dışardan gelen bi teyp radyo istasyonları ile ilgili kısmı okudum fakat tel muting olayına bakmak aklıma gelmedi Türkçe kullanım klavuzu mevcut  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2015, 21:55:37 »
Dışardan gelen bi teyp radyo istasyonları ile ilgili kısmı okudum fakat tel muting olayına bakmak aklıma gelmedi Türkçe kullanım klavuzu mevcut  :)

Ben ABD sitesinden okudum.Kullanma kılavuzunda daha detaylı bilgi vardır. :saygi: