0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Silecekler garanti kapsamına giriyor mu emin değilim. Kısa sürede yapacağınız kontroller: lastik basıncı, silecek suyu, radyatör suyu, motor yağı, aydınlatma sistemi kontrollleri olabilir.
Silecekler garantiye girmez.Aytaçın dediklerine ilave olarak stepne havasının kontrolünün unutulmaması olabilir.Ben mutlaka su ve birkaç bisküvi yanıma alırım.
ahmet abinin dediği çok önemli ve dikkat edilmesi gerekir.örnek olması açısından yazıyorum;ben aracımı 20k bakımda x servise götürmüştüm ve servise girmeden önce stepnenin havasını eksilttim neyse teslim aşamasına geldik her kontrol kutucuğuna tik atmışlar güzelce servis danışmanının yanında açtım bagajı stepneye bakıcam dedim elemanın rengi görmeniz lazımdı. aradı kalayladı çırakları özür diledi ama boşuna....
Araç için yapılacabilecek bakımlar söylenmiş.Eklemek gerekirse, eğer aracın bakımına 2.000 KM civarı kaldıysa ve durum müsaitse bakımı aradan çıkarıp seyahate çıkın.Güzel şarkılar, rahat yol elbiseleri, ayağı yormayacak ayakkabılar, duruma göre güneş gözlüğü bulundurun. Her ihtimale karşın yanınıza ağrı kesici hap alın. Zira uzun yolda bulmak mümkün olmuyor. Mümkün olduğunda gece (2-3 gibi) yola çıkın, eğer yolculuğu seven birisiyseniz o saatlerde zevkin doruklarına ulaşırsınız. 80-90 giderek tasarrufun da dibine vurursunuz.
Yarın 1500km^lik yola çıkıyorum tek başıma
Hayırlı yolculuklar Aydın, dikkatli kullan. Denizli'ye mi geliyorsun yoksa
Allah yolunu açık etsin abicim. Sağ salim geçsin sevdiklerine kavuşman dileğiyle.Allaha emanet ol