bu olaydan sonra 3 kez müdahale edildi,her müdahale yeni sorunlar çıkardı.keşke baştaki gibi bıraksaymışım diyorum şimdi.raw 4 konusunda uzman usta yok.sadece şurdan olabilir deyip orayı açıyorlar.sonuç daha kötü oluyor.gelinen son nokta yakıt tüketimi artmış performansı düşmüş bir araba.baştaki duruma dönebilmeyi istiyorsunuz sonuç olarak.en son motoru değiştirelim dediler. ne için dedim açıklama yok.ben de mak. mühendisiyim.bana makul bir açıklama yapmadan işlem yapmalarını anlamıyorum.sonuçta ne olur bilmiyorum aracı almak isteyebilirler,fakat ben bu arabayı isteyerek aldım kullanmak istiyorum.sonuçta o nokta en kolayı.ama çözüm motor değiştirmekse ve bunla ilğili gerekli ve anlaşılır makul bir açıklama olmazsa arabayı almalarını yeğlerim.
Mesaj Birleştirildi: Mart 12, 2015, 11:27:08
toyota müş. iişkilerinden aradıklarında onlardan en son istediğim şey,araca müdahale sırasında aracın yanında olmak istiyorum oldu.benim olmadığım durumda araca müdahale edilsin istemedim.onlarda tamam dediler. yani henüz süreç bitmedi.hala servis servis dolaşıyorum.işimin elverdiği,müsait zamanlarımda.