Gönderen Konu: raw4 2013 direksiyon titremesi  (Okunma sayısı 1424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
raw4 2013 direksiyon titremesi
« : Mart 12, 2015, 09:22:00 »
merhaba arkadaşlar.1 yıldır çözülemeyen bir sorunum var.bana bir fikir verirseniz sevinirim.2013 eylülün de raw4 2.0 dizel aldım.20.000 bakıma kadar sorunsuzdu.20.000 bakımda servise 4. vitesten  yokuşta zırıldama geliyor bir de ona bakarsanız sevinirim dedim.araç bana teslim edildiğinde arabada 900 devirle 1500 devir arasında direksiyonda bir titreme vardı.bunu çözmek için toyota fabrikadan 2 mühendis  de göndererek uğraştı ve çözemedi.1 yıldır titreyen direksiyonumla başbaşayım.çözemiyorlar.söyledikleri tek şey.neden dizel aldın abi.

Toyota Club Türkiye

raw4 2013 direksiyon titremesi
« : Mart 12, 2015, 09:22:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: raw4 2013 direksiyon titremesi
« Yanıtla #1 : Mart 12, 2015, 09:38:21 »
Dizel olması direksiyonun bu şekilde kabul edilmesi anlamına gelmemeli. Lastik ve rot balansı da kontrol ettirdiniz mi?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2015, 09:59:40 »
Öncelikle geçmiş olsun .

Servisin soruna çözüm bulamayıp neden dizel almaşsınız demesi tuhaf olmuş . Ben yerinizde olsam satarken söyleseydiniz sorunlu olduğunu almazdım derdim .

Umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Mart 12, 2015, 10:09:43 »
rot balansa baktırdım.orada bir sorun yok.zaten vitese atmadan hareket ettirmeden boştayken de gaza basıldığında titreme oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 12, 2015, 10:22:51 »
Servislerde çalışanlar bazen öyle patavatsızlık yapabiliyor. Bana fabrikadan gelen mühendi de " ben 45 yaşındayım, ama hala sıfır araba alamadım demişti", Ben de İnşallah bir gün senin de olur dedim.
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 12, 2015, 11:14:38 »
Aracınız garantili değil mi çözememe durumu hadi olur neyse de değişim falan neden yapılmıyor ?
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 12, 2015, 11:18:57 »
Ben olsam sorunu çözdürmeden aracı servisten almazdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Mart 12, 2015, 11:23:31 »
bu olaydan sonra 3 kez müdahale edildi,her müdahale yeni sorunlar çıkardı.keşke baştaki gibi bıraksaymışım diyorum şimdi.raw 4 konusunda uzman usta yok.sadece şurdan olabilir deyip orayı açıyorlar.sonuç daha kötü oluyor.gelinen son nokta yakıt tüketimi artmış performansı düşmüş bir araba.baştaki duruma dönebilmeyi istiyorsunuz sonuç olarak.en son motoru değiştirelim dediler. ne için dedim açıklama yok.ben de mak. mühendisiyim.bana makul bir açıklama yapmadan işlem yapmalarını anlamıyorum.sonuçta ne olur bilmiyorum aracı almak isteyebilirler,fakat ben bu arabayı isteyerek aldım kullanmak istiyorum.sonuçta o nokta en kolayı.ama çözüm motor değiştirmekse ve bunla ilğili gerekli ve anlaşılır makul bir açıklama olmazsa arabayı almalarını yeğlerim.

Mesaj Birleştirildi: Mart 12, 2015, 11:27:08
toyota müş. iişkilerinden aradıklarında onlardan en son istediğim şey,araca müdahale sırasında aracın yanında olmak istiyorum oldu.benim olmadığım  durumda araca müdahale edilsin istemedim.onlarda tamam dediler. yani henüz süreç bitmedi.hala servis servis dolaşıyorum.işimin elverdiği,müsait  zamanlarımda.