0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
servis ne kadar diyor fiyatına hocam?
iyi fiyat vermişlerde hocam ne özellikleri var birde dışarda o cihazı daha uyguna geleceğini biliyorsunuzdur?yanlış anlamayın bende düşünüyorumda o yüzden kararsızım...
navitech ,necvox,flyaudio bu 3 model arasındayım...flyaudio ile ilgili şöyle bir yorum var.^^^^hayal kırıklığı....sadece alarmı taktırdım arkadaşlar ama güzel,fly naviye gelince:akşam evde flashdiskime hazırladığım program ve müziklerle hemen heyecanla ilk başta plazada navitech takılmış araçta denedim dosyaları açtı ama usb girişi ön panelden kötüydü sonra benim flyı takan ustanın yanına gittim,usb girişi torpido gözündeydi bu çok hoşuma gitmişti,gel gelelim benim usb deki mp3 leri gördü sadece filmlerin hiçbirini avi,divx ve xvid görmedi yani okumadı,hemen istanbulu merkezini aradım flyın yetkili kişi 'avi leriniz iyi dönüşmemiştir,ben sorunsuzca usb den izliyorum 'dedi,ben yemedim tabi hemen klavuzunu buldum fly audio e 7525 in bir de ne göreyim not:usb den sadece mp3,wma ve mpg4 oynatır,şimdi ben merkezdeki adama ne deyim,avi divx xvid oynatıyor diye bana mail atan servise ne deyim,usb den sadece müzik dinleten fly audio ya ne deyim....velhasıl arkadaşlar benim aracın teybi de aynı işi görüyor diyerekten biraz da servistekileri bilgilendirerekten:) gerisin geri okula geldim...şimdi kaliteli ve çok fonksiyonlu bir navi için pusudayım,bilgilerinize....^^^^
Benimde arkadaşım Opel e servisten necvox taktırmıştı geçen sene, daha 2 gün önce beraber yolculuk yaptık nasıl güzel bir cihaz özellikleri yanında hiç sorunsuz ürün Neden flyaudio? Androidli bir ürün taktırın kafanız rahat olur Daha çok şey olur evde pc den app indirip araca kurun ooooh mis herşey içinde