Gönderen Konu: flyaudio multimedya kullananlar yardımmm  (Okunma sayısı 5409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '10
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
flyaudio multimedya kullananlar yardımmm
« : Mart 11, 2015, 22:53:35 »
hepinize iyi akşamlar. 2010 model corolla aracıma servisten flyaudio marka geri görüş kameralı multimedya sistemini taktırmayı düşünüyorum. kullananınız var mı acaba memnunmusunuz? bu konuda beni acil bilgilendirirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler.. iyi akşamlar...
2010 Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant <3

Toyota Club Türkiye

flyaudio multimedya kullananlar yardımmm
« : Mart 11, 2015, 22:53:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kralına yol vermişim, soytarısıyla uğraşamam...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: flyaudio multimedya kullananlar yardımmm
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2015, 22:57:36 »
servis ne kadar diyor fiyatına hocam?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 11, 2015, 23:00:01 »
servis ne kadar diyor fiyatına hocam?
valla hocam en son 1750 ye kadar kavga dövüş derler ya hani :) öyle düşüttürdük yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kralına yol vermişim, soytarısıyla uğraşamam...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2015, 23:12:19 »
iyi fiyat vermişlerde hocam ne özellikleri var birde dışarda o cihazı daha uyguna geleceğini biliyorsunuzdur?yanlış anlamayın bende düşünüyorumda o yüzden kararsızım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2015, 23:21:03 »
iyi fiyat vermişlerde hocam ne özellikleri var birde dışarda o cihazı daha uyguna geleceğini biliyorsunuzdur?yanlış anlamayın bende düşünüyorumda o yüzden kararsızım...
hocam ben özelliklerini falan her şeyini araştırdım zaten. kağıt üzerinde cihaz süper. evet haklısınız dışarıdan daha ucuza gelicek. ama sonuçta onu burda taktırmaya para vericeksin hemen hemen o da en kötü ihtimalle 1400-1500 tl ye gelir. ama bu servisten alınan cihazın toyota garantisi var ve toyotanın kendi yazılımı yüklü. beni cezbeden taraf bu . bide bu küçük bi parça değil yani. taktırırken herkese emanet etmek istemiyorum. işte bi tek kullananlarla görüşmek kaldı yani. yoksa cihaz kağıt üzerinden süper
http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=42
hocam cihaz bu olması lazım. buyurun burdan bakabilirsiniz...

Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2015, 23:41:14
güncelll

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 12, 2015, 12:07:50 »
navitech ,necvox,flyaudio bu 3 model arasındayım...flyaudio ile ilgili şöyle bir yorum var.^^^^hayal kırıklığı....sadece alarmı taktırdım arkadaşlar ama güzel,fly naviye gelince:akşam evde flashdiskime hazırladığım program ve müziklerle hemen heyecanla ilk başta plazada navitech takılmış araçta denedim dosyaları açtı ama usb girişi ön panelden kötüydü sonra benim flyı takan ustanın yanına gittim,usb girişi torpido gözündeydi bu çok hoşuma gitmişti,gel gelelim benim usb deki mp3 leri gördü sadece filmlerin hiçbirini avi,divx ve xvid görmedi yani okumadı,hemen istanbulu merkezini aradım flyın yetkili kişi 'avi leriniz iyi dönüşmemiştir,ben sorunsuzca usb den izliyorum 'dedi,ben yemedim tabi hemen klavuzunu buldum fly audio e 7525 in bir de ne göreyim not:usb den sadece mp3,wma ve mpg4 oynatır,şimdi ben merkezdeki adama ne deyim,avi divx xvid oynatıyor diye bana mail atan servise ne deyim,usb den sadece müzik dinleten fly audio ya ne deyim....velhasıl arkadaşlar benim aracın teybi de aynı işi görüyor diyerekten biraz da servistekileri bilgilendirerekten:) gerisin geri okula geldim...şimdi kaliteli ve çok fonksiyonlu bir navi için pusudayım,bilgilerinize....^^^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 12, 2015, 19:14:34 »
navitech ,necvox,flyaudio bu 3 model arasındayım...flyaudio ile ilgili şöyle bir yorum var.^^^^hayal kırıklığı....sadece alarmı taktırdım arkadaşlar ama güzel,fly naviye gelince:akşam evde flashdiskime hazırladığım program ve müziklerle hemen heyecanla ilk başta plazada navitech takılmış araçta denedim dosyaları açtı ama usb girişi ön panelden kötüydü sonra benim flyı takan ustanın yanına gittim,usb girişi torpido gözündeydi bu çok hoşuma gitmişti,gel gelelim benim usb deki mp3 leri gördü sadece filmlerin hiçbirini avi,divx ve xvid görmedi yani okumadı,hemen istanbulu merkezini aradım flyın yetkili kişi 'avi leriniz iyi dönüşmemiştir,ben sorunsuzca usb den izliyorum 'dedi,ben yemedim tabi hemen klavuzunu buldum fly audio e 7525 in bir de ne göreyim not:usb den sadece mp3,wma ve mpg4 oynatır,şimdi ben merkezdeki adama ne deyim,avi divx xvid oynatıyor diye bana mail atan servise ne deyim,usb den sadece müzik dinleten fly audio ya ne deyim....velhasıl arkadaşlar benim aracın teybi de aynı işi görüyor diyerekten biraz da servistekileri bilgilendirerekten:) gerisin geri okula geldim...şimdi kaliteli ve çok fonksiyonlu bir navi için pusudayım,bilgilerinize....^^^^
evet bunu bende okudum. fakat arkadaşım opele necvox taktırdı. ona da normal youtubeden indirdiğin bi videoyu çalıştırmıyor... onların belirli formatları var. o formatlara dönüştürmen lazım. onun da programı var. o sıkıntı değil bence yani hocam. flyaudionun diğer özellikleri de navitech ten falan üstün yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 13, 2015, 09:24:49 »
Benimde arkadaşım Opel e servisten necvox taktırmıştı geçen sene, daha 2 gün önce beraber yolculuk yaptık nasıl güzel bir cihaz :) özellikleri yanında hiç sorunsuz ürün :)

Neden flyaudio?
Androidli bir ürün taktırın kafanız rahat olur :)
Daha çok şey olur evde pc den app indirip araca kurun ooooh mis :) herşey içinde :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 15, 2015, 23:00:49 »
Benimde arkadaşım Opel e servisten necvox taktırmıştı geçen sene, daha 2 gün önce beraber yolculuk yaptık nasıl güzel bir cihaz :) özellikleri yanında hiç sorunsuz ürün :)

Neden flyaudio?
Androidli bir ürün taktırın kafanız rahat olur :)
Daha çok şey olur evde pc den app indirip araca kurun ooooh mis :) herşey içinde :)
peki acaba necvox nasıl memnunmusunuz kullananlar ? necvox da seçeneklerim arasında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2015, 10:36:33 »
Ben sadece fly audio yorumlarını gördüm necvox androidli çıkarmış bence mükemmel bir seçenek :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #10 : Nisan 17, 2022, 16:16:28 »
Bende de fly audio 7525 double teyp var ancak dil İngilizce dil seçimi kısmını da bulamadım yardımcı olabilir misiniz.