Gönderen Konu: Kil Uygulaması-PastaCila-Polisaj Makinası YARDIM  (Okunma sayısı 1418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Kil Uygulaması-PastaCila-Polisaj Makinası YARDIM
« : Mart 11, 2015, 03:40:02 »
Arkadaşlar öncelikle merhaba aracım auris kırmızı boyanın üstünde beyaz beyaz seyler var binada tadilat vardı ordan sıcramıs olmalı polisaj makinası alıp cila yapmak istiyorum aracıma bide kil yapmak istiyorum fakat bu konu hakkında hıçbir bilgim yok. alacagım ürünlerin markalarını nasıl yapmam gerektiğini sıralanısını anlatırsanız cok memnun olurum polisaj makineside prof birşey istemiyorum sadece kendı aracım ıcın kullanıcagım birsey istiyorum 100-150 tl civarı şimdiden teşekkürler arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

SAYGILAR.

Toyota Club Türkiye

Kil Uygulaması-PastaCila-Polisaj Makinası YARDIM
« : Mart 11, 2015, 03:40:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Kil Uygulaması-PastaCila-Polisaj Makinası YARDIM
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2015, 09:34:28 »
@Oguzcan Pinar (30941) Forum içerisinde arama yaparsanız pasta-cilanın nasıl yapılacağı ve polisaj makinesi kullanımı ile ilgili  detaylı paylaşımlar mevcut.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=63381.0
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 11, 2015, 12:16:00 »
Önce 20 liralık bir cila alarak başlayın ilk başta polisaj çok ağır ve zor gelir..
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2015, 13:00:59 »
Sadece cila düşünüyorsanız polisaj makinasına ihtiyacınız olmaz. Elle uygulayabilirsiniz bir çok waxı.

Ama araçta bolca kılcal çizikler, örümcek ağı görüntüsü, renkte matlaşma/solma vb. varsa ve daha iyi bir uygulama yapayım derseniz o zaman polisaj şart.

Kil uygulaması ise her zaman önerilen ve derinlemesine temizlik sağlayan basit bir uygulama. Faydası olur.

Yalnız, uygulama şekilleri ve ürünler konusunda çok alternatif var. Ve bunları belirlerken aracın mevcut boya durumuna göre karar vermek lazım.

Burada arama yaparsanız örnek uygulamalar göreceksiniz, onlar fikir verir.  Konuyla ilgili detaylı araştırma için ise detailturkey.net adresini biraz kurcalayabilirsiniz. Orada tüm sorularınızın cevapları var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 62000
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2015, 08:22:00 »
Kıl uygulak için önce aracı cok guzel yıkayın ıslakken bölgesel olarak avuc icinde boya ıslak olmak kaydıgla ovalayın ıslak sunger kullanarak kurumayı önleye bilirsin ama boya cızılecekdir kılden sonra pasta cila şart pasta ince olsun yanlız ...