0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lastikçiye rot balans karşılığı bırakırım da usül nedir sizler ne yapıyorsunuz öğrenmek istedim. cahillik zor zanaat
ben lastikleri kliksadan alıcam en uygun orası fiyat verdi (goodyear efficientgrip performance 205/55/16 91v 169 tl--- bayii 200tl istedi) internetten alacağım için öncesinde bir pazarlık yapma şansım olmuyor.
Herkes turanzaları elden çıkarmak istiyor hayırdır
bende turanzaları değiştirmeyi düşünüyordum. kışlıklara geçince lastik sesi kalmamıştı. yol tutuşu da zayıf.bu arada yazlıkları taksakmı acaba bugün 21 dereceydi. bundan sonra kar felen yağmaz heralde değilmi?
Lastik değişimlerin de lastikler genelde lastikçide kalıyor. İstersen alır internetten satabilirsin. Ama tanesinin edeceği en fazla 50 tl. Tabi bu lastikçi fiyatı.
Ben stepne olarak lastikçiden tek lastik aldım, hem de iyi durumda bir lastikti ve 4lü takımı bozup verdi lastikçi. 30 liraya aldım, kötü durumdaki bir lastiği 50 liraya satabileceğimizi hiç sanmıyorum
Zor satılır.Benim 4 lastik var.Lastikçi güya satacaktı.Şimdi diyor ki alan yok.Modelli arabalara çıkma takan yok.Boşuna ümitlendirdi.Haftada bir havalara baktırmak numarasıyla yanındayım.Tık yok.
Farkındayım durumun çakal lastikçi.