0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
40bin liraya 2005-2007 avensis 1.8 otomatik alabilirsiniz
cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım tercihim hayallerimden yana olacak. Avensisi seçeceğim. Jetta da çok güzel bir araç ancak DSG şanzımanın kusurlarını duyunca insan şüpheyle yaklaşıyor. Diğer yandan avensise 2.0 motorlarda Lpg sıkıntısı olmadığını duydum hatta uzun yol tecrübelerini okudum forumdaki arkadaşların bir kez daha hayran oldum. Ayrıca dediğiniz gibi D sınıfı bir araca binmenin tadını merak ediyorum doğrusu. Kararım kesinleşti kesinleşmeye ancak öncelikle şu focustan kurtulmam lazım bunuda 2-3 ay kullanırım sanırım. Daha önce corolla kullandım 2-3 aydır focusu kullanmaktayım ama corollanın konforunu özledim desem yalan olmaz. Isınamadım focusun gürültülü motoruna ve sert süspansiyonuna.
Avensis 2.0 motorlarda Lpg konusunda sıkıntılar vardı bende hatırlıyorum, o sorun çözülmüşse Avensis iyi bir tercih olur, vergisine de dikkat etmek lazım bu arada.
Bu konuyu defalarca anlattıgımdan sadece kısaca söz edecegim.Takılan sistem mikserli yani araba katbüratörlü oluyor ve genelde arıza lambası yanıyor.Sonrasındada enjektörler yanıyor ve tanesi 1500 Tl civarında.Çevremde sizin gibi ne olcak yaa deyipte, sonrasında yandım anam diye ağlayan birçok arkadaşım var.
1,8 az var biliyorum.Hatta satılıklardan biriside benim.
sıvı sistem lpg de mi olmuyor D4 lere Ahmet abi?
Evet abi senin ilanıda gördüm. 1.8lerin fiyatı 2.0lara göre çok geldi sebebi nedir?
Bilmiyorum,Ama 4000 Tl verirmisin?