Gönderen Konu: Angel Eye Sis fari?  (Okunma sayısı 2012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Angel Eye Sis fari?
« : Aralık 07, 2008, 18:12:17 »
mevcut sis farlarıma mercek montaj etsem nasıl olur standart h7 ampulle çalışıtırıcam. ne dersiniz.?
mevcut sis farlarım bunlar http://urun.gittigidiyor.com/ModaCar-Angel-Neon-Led-Sis-Fari-Seti-490003_W0QQidZZ14294163

NOT:
Konu basligi düzeltildi.
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!

Toyota Club Türkiye

Angel Eye Sis fari?
« : Aralık 07, 2008, 18:12:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: mercekli sis farı??
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2008, 10:41:38 »
bişey söyleyin olurmu olmazmı? yapemmi yapmıyemmi? :D
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: mercekli sis farı??
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2008, 17:14:53 »
bu sis farlarımı takılı sende? resimdeki kadar ööle beyazlık duruyormu ? cok tatlıymış alayım bende
klein aber mein..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Angel Eye Sis fari?
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2008, 13:04:08 »
Kardeş benim daha değişik bi teklifim olcak sana... TT Tuning sitesinden alacağın sis farı ile bu sorunu giderebilirsin... Mercek H7 vs... tamamı bu sis farının üstünde takılı...Ve ayıptır sölemesi yan sanayi olduğu için baya da ucuz... Belki soruna pek yanıt olmadı ama bilgi vermek istedim... :):)
------>>> T 0 Y 0 T A <<<-------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Angel Eye Sis fari?
« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2009, 17:48:19 »
bildiğimiz corolla uyumlu sislerden alıp takmıştım bide baktım çatlamış her ikisinin camıda bugün aldığım yere gittim adam yoldaki sarsıntıdan falan çatlamıştır dedi döndü arkasını gidiyor bende arkasından haram olsun dedim geldi geri bıdı bıdı ters düz konuşuyor dedim 15 liralık mal için laf yiyosun bide esnaf olacaksın. ama benden çekeceği var. (biçer oto)