0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Naptın Okan koşalım mı?
Öyle degil mi abi sen söyle geçen arkadaş hava limanindan 3 karton parlement aldim dedi 100 tl kardayim dedim ne kari zarardasin içiyosun bitiyor kendinede zarar kari yok bu işin para gidiyor sonuç olarak
Biri gider biri gelir genelde hep bu lpg konusunda8senede 100000 km durmadan lpgde kullandim bakim disinda sanayiye dusmedim.bu ornegi napicaz abdullah bey. Ve cokda net soyluyorum dusmemde bi 8sene daha. Cunku kiydim paraya kendimce arastirmalarimca en iyi ustalardan birinde en iyi kitlerden birini orjibal parcalarla iyi bir iscilikle taktirdimki bu ilk arabamizda degil.performanstada herzaman beklerim bakmak isteyene cunku bakimlarimi 10000km beklemeden yapar kiymam aracima.daha motoruma bakipta surda sikinti var diyen ustayada rastgelmedim.Tavsiye oneri dusunce belirtmek farkli birsey slogan farkli birsey. Lutfen bunun ayrımına varalim.Mesaj Birleştirildi: Mart 13, 2015, 23:04:04ben orda taktirdim ve hala bakimlara sadece oraya giderim
Merhaba arkadaşlar.Herkese yorumları için teşekkür ederim.Konu başında söylediğim gibi benim aklımdan Prins LPG geçiyordu.Bunu iyi bir usta tahmin ettiğim kişilere taktırdım.Şuan bir sorun yok.İyi bir usta dedim çünkü servise gitmeden önce takip ettim (sivas) buraya tokattan, yozgattan yakın illerden gelenler coktu, sıfır Reno, Opel gibi araçlara bayi satmadan buralarda taktırıp öyle palaka çıkarıp satışını müşterilere veriyorlardı, birde burda lüks araba taktıranlar vardı mersedes Bmv gibi. Bundan dolayı taktırmış olduğum servisi seçtim.Takan usta tam bir simetri hastası cıktı, yani kablonun geçtiği yer ve malzemeyi koyduğu yer haşuna gitmesse yapmıyordu, motor üzerinde dikkat edilmezse Lpg araç diyemessin...Lpg 2150 tl 9 taksit yaptırdın.Arkadaşlar bu LPG yi taktıktan sonra bir sorun cıkmadıda biraz devirli kullansam 4500-5000 devirlerde arıza vb çıkacakmı diye biir sorun olurmu yapmış olduğum iş doğru olurmu Resimleri koydun umarım iyi görünüyodur..Yakıt tasarrufunuda yakında paylaşırım....
Hayırlı olsun Müjdat hocam,Görelim bakalım nasıl olacak, canlı canlı sizi takip edelim. Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Yorumlarınızı bekliyoruz. Hangi kiti taktırdınız, tam adı nedir? İnternette OBD2 kiti 1750 gibi fiyatını hatırlıyorum. Bu arada o şeyler takılınca motorun üstündeki kapak kapanmıyor herhalde, kapandımı. Eskisi gibi görünüyormu
öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız tasarruflu sürüşler nasip etsin : ) ..LPG ninde rodaj süresi var ilk başlarda biraz fazla yakabilir ama sonradan normal değerlere dönecektir ...bizde de sizin aracın 2011 modeli var prins vs2 marka kit var biz taktırmadık üzerinde vardı kehin enjektörlü modeli taktırdıysanız çok kaliteli tavsiye ederim ..hangi ustayla görüştüysem prins usta hatasını bile örter kaliteli vb diyorlardı neyse izlenimlerimi anlatim 1 senedir kullanıyorum 1 kere filitreleri değiştirdim 20.000 km yaptım arıza lambası hiç yanmadı sizi üzecek tek kısım bakım maliyetleri ..standart bi kitin filitresi 20-40 tl aralığında lakin bu prinslerin 70-90 tl arası tanesi ...bu arada kiti sivasta taktığınız yer usta kim ? bizim araç elazığ aracıydı belgelerini incelediğimde LPGnin Sivas'ta takılmış olduğunu gördüm işin açığı ufak il montajı kötü yapmışlardır vb diye çok düşündüm ama usta hakkındaki yorumlarınız beni rahatlattı tam hatırlamıyorum ama sanırım erkay lpg olsa gerek bizim araca montaj yapılan yer ..