0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı bakalım, inanın çok para ödüyoruz şu benzine. Şu LPG işindeki formaliteler beni düşündürüyor. 2de1 yok muayenesi yok bilmem nesi ruhsat değiştirt falan. Oyyy oyyyy
Muayene? 2 yılda 1 değil mi Murat abi? LPG taktırdıktan sonra bir sızdırmazlık alacaksın, randevuyla işin 30 dk kadar sürer, ardından da yine randevuyla istersen başka bir gün TüvTürk'e gideceksin, orada da 2-3 saat sürebiliyor yoğunluğa göre. Ardından ruhsatı değiştirmek için trafik şubeye 15 dk sürmez orada da. 1 sene oldu tam takılalı ve 22bin km yapmışım. Ben de memnunum Atiker OBD2 kitinden. Kaliteli ustayla en adi denilen kit bile harika olur, ki yerden yere vurulan Atikerin usta kaynaklı sorunlar çıkardığına inanıyorum. Yedek parça fiyatlarının ucuzluğu da cabası.
Yavaş yavaş muratta düşünmeye başlıyor galiba hadi hayırlısı bakalım.@Murat Köse (28015)
LPG li olunca her sene olmuyordu dimi ? Hatırladım tamam babamda 2 yılda 1 gidiyordu. Bu sene herhalde benim muayene vardı, ondan önce yaptırmak daha mantıklı olur değil mi?Mesaj Birleştirildi: Mart 14, 2015, 22:35:44Yaa Cavit Abi, ben aslında düşünmüyor değilim ama ne bileyim ters adamımdır gelir beni bulur böyle garip şeyler ondan tırsıyorum. Bir kaç travma tarzı şeyde görünce, yolda park etmiş adamın arabasının yanından geçerken fossssss diye bagajından ses gelince dibindeyken tırsmıştım baya
Bende senin gibi düşünüyordum 1994 senesinden 2013 senesine kadar benzinli araç kullandım herkes lpg taktır rahatla dedi güvenemedim.Şimdi ise benzine verdiğim paraya acıyorum keşke daha önce söz dinleyip taktırsaydım. Bende pimpirikli adamımdır özendikçe her şey beni bulur İyi bir usta ve iyi bir kit ile problem yaşamazsın.
Ya abi iyi diyorsun hoş diyorsun da , ama bir sürü LPG den kaynaklı arıza görüyoruz forumda. Düşündürüyor beni açıkçası, şimdi kimse yoğurdum ekşi demez. Herkes iyi usta falanda bir kaç böyle gitmişliğim var LPG montajı yapan yerlere, inan tırstım patlayacak bir yerler diye. Çoluk çocuk hep, ustalar patron olmuş hiç yanaşmıyorlardı.Hayırlısı bakalım ne olacak
...Tavsiye oneri dusunce belirtmek farkli birsey slogan farkli birsey. Lutfen bunun ayrımına varalim...
Lpg taktiranda zararda benzinde kullananda aslinda araba kullanan herkes zararda para cebinizden her turlu cikiyor az veya çok
Naptın Okan koşalım mı?