0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Debriyaj baskı balatadan bilgim yok. :S
Aracın kavramasında sıkıntı olabilir. Otomatik olduğu için debriyaj baskı-balata tertibatı yoktur.Ama kavramayla ilgili bir problem olabilir.
Otomatiklerde balata vardır. Fakat yağlı sistemlidir ve bir çan içinde çalışır. Maneulde ise kuru tip balatadır. Ayrıca otomatik şanzımanlarda şanzıman filtresi de vardır. Ayrıca şanzıman yağının da 80 binde bir değişmesi gerektir.
O zaman baskı balata mıdır sorunun çözümü?
Burak Bey,Aracınızın öncesini bilmiyorsunuz ve hangi şehirde olduğunuzu bilmiyoruz profilinizi güncelleyin. Yani bence baskı balata... Yine de sadece Toyotacı bir sağlam ustaya gösterip öyle karar vermek lazım. Hani bilgisayar başında belli yazılana göre bir şeyler yazıyoruz. Yine en iyi üstadlar ve ustalar bilir
Güncelledim Profilimi ama iskenderun dayım 5 ustaya gittim hepsinden başka sonuçlar aldım. biri dediki sibop ayarı diğeri dediki şanzıman şanzumancı dediki motor benimde kafam karıştı.
En iyisi servise gitmek ama oradanda sanayiye göre çok daha fazla miktar ödeyerek çıkabilme ihtimaliniz var.[/quote]iskenderundaysaniz, Adana da Ugur Yaldiz isimli bir Toyota Ozel servisi duymustum eger musait olabilirseniz Ugur ustaya bir gosterin aracinizi.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]
Araciniz vites bostayken gaz verince herhangi bir aksaklik var mi? Redline'a kadar kesintisiz ulasabiliyor mu?Rolantide herhangi bir dengesizlik, vibrasyon var mi?D konumunu kullanmadan, L ve 2 konumlarini kullanarak hizlanmayi denedeiniz mi?Belli bir hiz ve vites konumu sonrasi mi bahsettiginiz sorun var?Sanziman yaginizin seviyesi ve dogrulugundan emin degilseniz yaginizi degistirerek baslayabilirsiniz.Sent from my Note 4 using Forum Fiend