0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu soru benimde çok kafama takılmıştı.Bu nedenlede CC ile 100-110 bandında E ile ve M6 ile sürüşler yapıp yol bilgisayarından yakıtı takip ettim.M6 ile yakıt daha fazla oluyor. Muhtemelen bu at devirde motor ihtiyacı olan torku üretemiyor ve daha fazla tüketiyor.
Peki 6. vitesi neden koymuşlar ki?? 5. vites nerde bitiyor,ne zaman 6 ya geçme ihtiyacı hissediliyor peki??
ben de denemeyi düşünmüş ancak yeni motora (daha 200 km olmadı) zararı olur diye vazgeçmiştim. daha fazla yaktığına göre kasmanın alemi yok keyfime bakayım o zaman. Yanıt için teşekkür ederim.
aslında düz sehirler arası yollarda (konya gibi) m6 ile 100 km yakıt azalıyor.ama sürekli yakıt sarfiyatını kontrol etmek gerektiğinden sıkıcı oluyor.ben 110-120 arası sabitliyorum m6 da gidiyorum.
İlginç bi durum.6. vitesi demekki bende olsa hiç kullanamayacam 100km/s hızı genelde hiç geçmem uzun yolda.İyiki CVT auris almışız 100 ile giderken 5.1 litre yakma keyfi
Eğer manuel viteste 6.vitesteyse 100 kmd hızdan 90a doğru yavaşlarsan shift lambasi hemen yanıyor vites düşürmen için. Ben 120 km sabit hızda cruise control ile ankara afyon, ankara konya arasını 2 kişi ile 4.2/4.3 lt ortalamalarinda gidip geliyorum. Kış koşulları ve kış lastiğini de düşünmek lazım bu değerlerde. Bence 6. viteste 90/100 km arasi gitmek istenirse yakıt tüketimi artıyor olabilir ama dediğim hızlarda optimum yakıt ekonomisini sağlıyor bence 6.viteste.
110 km + gibi 6 atıyor bazen ben elle müdahele ediyorum uzun yolda ama otomatik alınca kendi bildiğini okuyor 5 çekiyor kafasına göre 100 km civarında benimde dikkatimi ilk zamanlar çekmişti ama 3.2 - 3.8 lt civarlarinda tüketimi görünce bir daha önemsemedim eskisi kadar. Mmt teknolojisini garipsiyorum bazen alışmak lazım sanırım.