0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2700 tl bilir kişi ve dosya masrafları tutuyor avukat tutmaz kendim hallederim dersen 2 sene avukat tutayım dersen 1 sene + 4000 tl avukata etti 6700 daha ucuz bir yolu yokmudur tüketici hakem heyeti 3000 tl ye kadar bakıyor bundan sornra zulum başlıyor zateen
Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 19:01:54Sahi sizin aldığınız Toyota mı gerçekten ?
Toyotanın dizeli galiba bu sorunlu araç, dizelde yağ eksiltme sorunları varken 1.2 turbo motorda yağ eksiltme sorunları olacak mı çok merak ediyorum.
Zannedersem 5000 km diyecektiniz, 500 km de 1 litre yağ eksiltecek motor yok. Yeni dizel motorlarda bir miktar eksiltme normal karşılanır. Servisin ilgilenmeme gibi bir lüksü yok, takibe alması gerekir.
arabayı alalı 9 ay oldu aldığım gün başladı şansızlıgım araka kapılardan rüzgar sesi ve ugultu sol ön kapı dan ses sağ ön tekerden çan sesi tavan perdesi sorunu şimdide yağ eksiltmesi 500 km gidiyorum 1 lt yağ ekliyorum servis oralı değil ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı yasal yönden bir şey yapabilirmiyim
altına yorum yapıyoruz ama aracın benzin yada dizel olduğu belli değildizel kabul ederek yorum yapılıyor.böyle sorunları olan kişiler var çarşaf çarşaf servis belgesi fotoğraf koyuyorlar. ne yapıcaz diye soruyorlar.murat bey geçmiş olsun . sizinde durumu belgelemeniz gerekiyor.hem hakkınızı aramanız hemde bizim sağlıklı yorum ve öneri yapabilmemiz için...Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 21:55:12yağ yakan dizeller ilk 1000 kmde yağ lambası yakıyordu hatırladığım kadarıyla. 3700 kmde aracın 7 7.5 lt yağ eksiltmiş olması gerekir. servisin bunu farketmemesi zor zaten 4 lt yağ var toplamdaMesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 22:08:31 yağı sizin değil servisin eklemesi lazım. ne kadar yağ yaktığını hesaplayıp servis belgesine not düşülüyor çünkü..birde neye göre 1 lt koyuyorsunuz merak ettim. seviye yağ çubuğunda üst noktanın yaklaşık 1 cm altında olmalı (bizimkilerde öyle). motoru çalıştırınca ortanında altına düşüyor.
arabam dizel 2014 sorunu bugün antalyada çözdük turbo söküldü yazılım atıldı sonra dediler lifte koyalım kaldıralım bir baktık ki yağ tıpası takarken diş kaptırmışlar veya sıkmamışlar 20000 bakımında izmirdeki servis borovalı durduğu zaman kaçırmıyor çalıştığı zaman kaçırıyor servisede güvenim kalmadı