Gönderen Konu: Antalya "BAKIRCILAR" TOYOTASA Servisi Kurban Bayram Hediyesine teşekkür!!!  (Okunma sayısı 1948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A+
 Öncelikle tüm İslam aleminin ve TOYOTA Kulübünün  değerli yönetici,üye,çalışanları ve kullanıclarının "Kurban Bayramı" nı en içten dileklerimle kutlar,Bu kutsal bayramın tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab ı ALLAH dan niyaz ederim. Bakırcılar servis genel müdürü Cenk beyin, orjinal toyotalara takılan çeki demiri budur diye yan sanayi ürününü 3 aydır bize dayattığı fakat aslında orjinal olmadığını böyle bir ürünün özünde toyotanın depolarındada bulunmadığını geç de olsa itiraf ederek ve bu yüzden Hiluxün arka tamponunun yerine oturmayıp yamuk durduğunu tespit ederek bizlere yardımcı olan tüm servis elemanları gibi teknik şefi sayın Mehmet beyin bile sabırlarını çatlatıp bu orjinal çeki demiri olmadığı gibi toyotayla uyum değildir, bu yüzden tampon yamuk takılarak müşteri madur edilmiş bu tamponla 3 ay gezmesine neden olunmuştur.En sonunda infomda gördüğünüz gibi çeki demiri bayram hediyesi gibi elimize tutuşturulmuştur. Çok ciddi söylüyorum ve adım gibi eminimki Servis genel müdürü Cenk bey ile Satış müdürü Kerem bey uzun bir tatile çıkıp işleri Servis şefi Mehmet beye, satış ve servis elemanlarınaa bıraksa ne biz bugün bu sorunları yaşardık ne BAKIRCILAR gibi büyük bir kitleye hizmet sunan servis ne de adını Dünyalara duyurmuş SABANCI HOLDİNG satış ve sonrası müşteri memnuniyeti için milyon dolarlar harcamazlardı. Hiç kusura bakmasın kimse durum budur. Müşteri size piyasadan farklı bir hizmet iddasıyla olduğunuz için geliyor . Yoksa katologlardaki orjinal ürünleri gösterip onun üzerinden ücretlendirip yan sanayi ürünleri takasınız diye değil Sayın Cenk bey, lütfen Cenkinizi bu yönde yapıp yarattığınız sorunları telafi ediniz.Yarattığınız küçücük sorunu büyülterek bu hale getirip sonrada gidin bizi avukat tutup mahkemeye verin diyerek elimize resimde görüldüğü gibi çeki demirini tutuşturacağınıza , müşteriyi magdur etmiycek çözümler üretin zira ne biz sizin düşmanınız , ne de mahkemeler sizin yarattığınız sorunlarınızı telafi edip müşteriyi memnun edecek  kuruluşlar değildir. Biz şikayetlerimizi SABANCI HOLDING Genel Müdürülüğüne bildirdik. Eminizki  onlar, Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerini böyle aciz bir durum için rahatsız etmiycek kendi bünyeleri içinde çözeceklerdir. Forumdaki arkadaşlar ve bu yazıları okumakda olan herkesden , hatta  bize bu sorunları yaşatıp başka seçenek bırakmayan Antalya BAKIRCILAR Servisi Genel Müdürü Cenk Beyde dahil olmak üzere tüm çalışanlardan değerli vakitlerinizi aldığım için özür diliyor çözüm önerilerinizi bekliyor tekrar bayramlarınızı kutluyorum. Nasılsa Cenk Beyin sayesinde bu bayramıda hüzünlü, buruk geçireceğiz.Sevgiyle Kalın..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Bu satırları yazdıktan 15 - 20 dakika sonra Cenk Bey erdemlik gösterip bizzat arayarak bayramdan hemen sonra sorunu çözeceği sözünü vermiştir.Bilgilerinize..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
erkan bey öncelikle maruz kalmış olduğunuz durum çok üzücü, ama bence erdemliği gösteren siz olmuşsunuz
saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Çok teşekkür ederim Abdurrahman Bey, üzüntümü paylaşıp yorum yaptığınız için , haklısınız lakin Cenk Beyinde geç de olsa hatasını düzeltmek istemesi iyi niyetini erdemli oluşunu gösterir.Aslında bu olaylar yüzünden Servisdeki herkesle o kadar samimi olduk ki Cenk beyde dahil medeni insanlar çerçevesinde davranıyoruz. Ne kadar madur olsamda tahmin ediyorum ki onlarda bu hale gelinmesini istemezlerdi. Ki göreceksiniz aslında BAKIRCILAR da çalışan tüm arkadaşlarda öyle güzel insan ilişkisi varki ve biz öyle elektrik aldıkki birbirimizden tarif edemem. bazen ne kadar iyi niyetli olursanız hani bir türlü düzeltemezsiniz ya , sanki öyle birşey belkide ne biliyim işte , kimse istemezdi böyle olmasını, keşke olmasaydı denilcek bir olay aslında .. Ve zaten bu samimi davranışları olmasaydı olaylar daha içinden çıkılmaz hallerde alabilirdi. Bununla geçmiş olsun deyip pozitif düşünmek lazım diye düşünüyor sevgilerimi yolluyorum ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ben teşekkürederim tekrar geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Bu konu kapanmıştır artık diye düşünüyor BAKIRCILAR ın daha fazla yıpranmamasını ve BAKIRCILAR ı tercih eden değerli TOYOTA Kullanıcılarınında  üzülmemesi dileğiyle, çok samimi olarak ifade ediyorumki ; baştan yapmış oldukları hatayı düzelterek yani sonunda gerçek orjinal çeki demirini takarak sorunu çözmüşlerdir. Kendilerine sizlerin huzurunda güler yüzlerini eksik etmeyip geçde olsa bu meseleyi çözdükleri ve özellikle satış sonrası müşteri memnuniyetine önem verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Sorun bayramdan sonraki ilk iş gününde çözülmüştür. Sorunumuz esnasında forumdaki arkadaşlarında yardımsever yaklaşımlarına ayrıca teşekkürler ediyorum.Manavgat dan Selamlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Toyotaclub TR etkisini 20 dakikada gostermis demek :) Adamcagiz elini cabuk tutup aramis. Binlerce uyesi olan bir grubun bulusma yerinde madara olmamak icin :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.Toyota Clubün etkisi ve birlikteliğimizin başarısı arkadaşlar..Hak ve haktan yana bir de haklı olunca üstelik birlik olunca doğruya ulaşamamak mümkün değil.Forumda bulunan tüm aktif hiperaktif arkadaşlara teşekkürler ediyor birlikteliğimizin devamını Nice nice yıllarda sürdürmemizi temenni ediyorum... Antalyadan kucak dolusu selamlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
Erkan Bey, yaklaşımınız ve sorununuzu paylaştığınız için sizi tebrik ederim. İlgili kuruluşun kısa sürede hatasını düzeltmesi de sevindirici. Forumumuzun etkili olduğunu görmek de ayrıca çok güzel. Hepimize kazasız belasız günler diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Cenk Beyinde geç de olsa hatasını düzeltmek istemesi iyi niyetini erdemli oluşunu gösterir.

Olay buralara gelmişken, öncesinde "gidin bizi mahkemeye verin" diye bir cümle kullanmışken hangi erdemden bahsediyorsunuz?
Bu noktaya gelmeden, sahte malı orijinal diye size satmadan önce gösterecekti o erdemi. Bu insanlar sonuçta Toyota'yı temsil ediyor. Keşke Toyota Japonya'ya ulaşabilsek de Türkiye'de dönen dalgaları anlatabilsek...
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Teşekkür ederim Tuğrul ve Erhan Bey; değerli yorumlarınız için..Erhan bey çok haklısınız galiba ben biraz mütevazi olmuşum erdemlik gösterdi derken ama olsun maksadımız bağcıyı dövmekden çok sorunu gidermekti. Zira emin olun biz japonya yada bildirdik. Günümüz teknolojisinde yeterki isteyin heryere ulaşabiliyorsunuz. Aslında fazla mütevazi olmaya gerek yok sahi sanmasınlar erdemliği gerçekten biz gösterdik ki aksi olsa çektiğimiz sıkıntılar mahkemeye yansısaydı adım gibi eminimki büyük tazminat da kazanırdık ki buraya yansıtmadığımız bir kaç sorun daha yaşadık, Toyota adeta nerdeyse sorunOTO halini almıştı. Bunu yapmayışımızın en büyük nedeni BAKIRCILAR daki tüm personelin bize güleryüzlü ve ılımlı yaklaşımı, hatta Cenk bey bile gidin bizi mahkemeye verin derken ki kibar tutumu.. Çok kesin söylüyorum birazcık sert muamele yada ters bir tavır görseydik bizde ona göre davranmakda hiç tereddüt etmezdik. Başından beri arkadaşca yaklaşımlarından dolayı ve sorunu çözdükleri için başta TOYOTOSA Genel Merkezine ve Bakırcılara , en çokda Toyota CLUBdeki arkadaşlara tekrar teşekkür eder yeni yıllarını bu vesileyle kutlarız...