0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba ;Tüm bu bilgiler mevcut ancak anlık yakıt tüketimini göremedim var mı ?
Direksiyon uzerindeki disp tusuna her bastiginizda gosterde panelindeki kucuk ekranda veriler degisir. ODO, trip a, trip b, avg. v.s.gosterde panelinin isigida bu tus yardimiyla ayarlanabiliyor ama nasil hatirlayamadim simdi
ortalama yani avg ekranında 400 mt de bir ortalama degeri gosteriyor anlık sekılde gostermiyor teknik olarak
Küçük bir düzeltme yapayım.Anlık ortalama 2 sn de bir güncellenir.Ortalama tüketimde 10 adet anlık tüketim değerini toplayıp 10 a böler ve ekranda yansıtır.Kısaca 10 snde bir güncellenir.
Direksiyon uzerindeki disp tusuna her bastiginizda gosterde panelindeki kucuk ekranda veriler degisir. ODO, trip a, trip b, avg. v.s.Mesela ekranda trip a varken disp tusuna uzun basarsaniz trip a verisi sifirlanir.ODO varken disp tusuna uzun basarsaniz echo modunu on/off yapabilirsiniz.gosterde panelinin isigida bu tus yardimiyla ayarlanabiliyor ama nasil hatirlayamadim simdi
@Engin Nalbant (32275) tabii mümkünaracınız park halindeyken disp tuşuna art arda basarak ayarlar(options) a gelin dispe basılı tutun menüye girer orda eco yazar disp e yine basılı tutun eco on yazar dispe bir kere basınca eco off yazar sonra dispe basılı tutup çıkış yapınama ben olsam kapatmam bazı zamanlar gaza basma gücümü ekrana göre ayarlıyorum güzel oluyor kısaca:)
Resimdeki gostergede sol tarafta yeşil bir ışık var, eco. Onu kapatmak mümkün. Ama büyük ihtimalle tavsiye edilmez diye düşünüyorum.
Merhaba 1.33 life aracında bende ayarlar bölümüne ve haliyle Eco yerine giremedim göremedim sanırım bu araçlarda yok
Yol bilgisayarında ki ortalama yakit verisini nasıl sıfırlıyoruz acaba