Gönderen Konu: İstanbul - İkamet  (Okunma sayısı 1014 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
İstanbul - İkamet
« : Mart 03, 2015, 13:24:49 »
Merhaba Forum üyeleri,

Uzunca bir süredir yoğunluktan dolayı forumu takip edemedim. Bugün küçük bir zamanım var forumu inceleyip hem de siz değerli insanlardan bilgi almak istiyorum.

Şuanda Balıkesir'de ikamet ediyorum ancak işim gereği İstanbul'da olmam gerekiyor. Bu yüzden de 3 - 5 yıllık bir süreç içerisinde İstanbul'a taşınmak gibi bir düşüncem var.

Eşim çalışmıyor bu yüzden de eşimin işine göre bir ev düşüncem yok. Çalıştığım şirketin genel merkezi Maslakta. Bu yüzden de satın almak istediğim evin iş yerime yakın olmasını istiyorum.

Şimdiden araştırmalarıma başlamak, uygun koşul ve fırsatları yakaladığım an da ev için kredi başvurusunda bulunmak istiyorum. Ancak hangi semt iyi hangisi uzak durulmalı bilmiyorum. Evli olduğum için nezih bir yer olmasını, bir yandan da uçuk bir ev fiyatı ile ev satın almak istemiyorum. Biraz önce de ifade ettiğim gibi kredi çekme düşüncem var.

Hem keseye uygun hem de nezih bir yer mümkünse iş yerime yakın ya da tek vasıta ile ulaşabileceğim yerler neresidir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 

Toyota Club Türkiye

İstanbul - İkamet
« : Mart 03, 2015, 13:24:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: İstanbul - İkamet
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2015, 13:56:58 »
Merhaba Forum üyeleri,

Uzunca bir süredir yoğunluktan dolayı forumu takip edemedim. Bugün küçük bir zamanım var forumu inceleyip hem de siz değerli insanlardan bilgi almak istiyorum.

Şuanda Balıkesir'de ikamet ediyorum ancak işim gereği İstanbul'da olmam gerekiyor. Bu yüzden de 3 - 5 yıllık bir süreç içerisinde İstanbul'a taşınmak gibi bir düşüncem var.

Eşim çalışmıyor bu yüzden de eşimin işine göre bir ev düşüncem yok. Çalıştığım şirketin genel merkezi Maslakta. Bu yüzden de satın almak istediğim evin iş yerime yakın olmasını istiyorum.

Şimdiden araştırmalarıma başlamak, uygun koşul ve fırsatları yakaladığım an da ev için kredi başvurusunda bulunmak istiyorum. Ancak hangi semt iyi hangisi uzak durulmalı bilmiyorum. Evli olduğum için nezih bir yer olmasını, bir yandan da uçuk bir ev fiyatı ile ev satın almak istemiyorum. Biraz önce de ifade ettiğim gibi kredi çekme düşüncem var.

Hem keseye uygun hem de nezih bir yer mümkünse iş yerime yakın ya da tek vasıta ile ulaşabileceğim yerler neresidir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 

Kudret Bey size ve ailenize en uygun bölge tarabya tarafı poligon mahallesi gibi görünüyor. Hem site tarzı hemde müstakil yapılar mevcut ve iş yerinize tek vesait ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2015, 14:06:57 »
Maslak'a yakın derseniz Seyrantepe, Çeliktepe, Reşitpaşa, İstinye, Tarabya, Beşiktaş, Levent vs vs  ama buralarda ev fiyatları çok uçuktur biraz kenar mahalle derseniz isteğiniz üzere sizin kriterlerinize uymayacak kaldı ki İstanbul'da ev fiyatları ikiye katlandı mecburen biraz şehir dışına doğru çıkmanız gerek diyeceğim ama 2 yıl önce Büyükçekmece'den aldığım daire şu an da tam iki katı fiyat gerisini siz düşünün çok zor gerçekten kolay gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2015, 14:27:20 »
Şehir merkezine yaklaştıkça fiyatlar her zaman uçar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2015, 14:45:47 »
Teşekkür ederim bilgiler için.

Uygun ve güzel bir ev ancak iş yerine uzakta mı?

Uygun ancak kötü bir ev ve iş yerine yakın mı?

sorusunun cevabına göre artık diğer aşamaya geçeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2015, 15:00:47 »
 İstanbul'da, aynı ilçede, bir caddenin her iki tarafında bile ortam, fiyatlar vs tamamen değişebiliyor.
 Yer Maslak ise Kağıthane taraflarını araştırabilirsiniz. Arkadaşlar da güzel fikirler vermiş zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2015, 17:07:42 »
Seyrantepe sizin için çok iyi olur metro ile ulaşabilirsiniz fakat şu anda ne ev alınır ne de kiraya gelinir. Fiyatlar çok yüksek. İlla bakarım diyorsanız Oyak sitesinden dairelere bakabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 04, 2015, 09:36:24 »
her ne kadar tebernüş kireçci kadar olmasakda iki kelime yazarak yardımcı olalım,

kağıthane merkezde ve çevresinde yeni oluşumlar var fakat tek vesaitle gidemezsiniz maslak adresinize, yakın cadde üzeri yerlerin fiyatları ise yüksektir,

bulunduğunuz iş adresine metro ulaşımı olduğundan, metro ulaşım hattı çevresinde yer bakmanız daha sağlıklı olacaktır ki çilekeş trafik çekmeden 3-5 dk içinde ev-iş arası yolculuk yapabilesiniz...

aşağıdaki linkde yeşil renkteki metro ağı çevresine bakmanız da yarar var,

haaa bana göre yeşil ama size göre siyah,altın sarısı yada mavi :)

umarım istediğiniz şekilde evi bulursunuz...

http://www.istanbul-ulasim.com.tr/media/24900/ag_2200px_1546px-01.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2015, 10:02:00 »
Ayazağköyünden ev tutabilirsiniz maslakla bitişik 1 - 2 km max. ama ulaşım otobüs ve dolmuş. Arabayla 5 dk.
Seyrantepe uygun ulaşım metro ve çift vesait otobüs. Arabayla 7-8 dk
Kağıthane merkez çok yakın ama toplu taşıma sadece otobüs çift vasait. Maslağa uzaklıgı 5 km ama otobüse binip gideyim derseniz 1-2 saati bulan zamanlarınız olabilir ama arabayla dere yolundan 10 dk.
4.levet levent yerleşke olarak lüks semtler. Ulaşım 5 km 10 dk.
Çeliktepe Emniyet evler Sanayi mah. Gültepe yakın yerler ancak arabanızı park etme sorunu ve mahalle içlerine doğru eğitim düzeyi düştüğü için asayiş güvenlik zaafiyeti fazladır. Eger düşünürseniz. Seyrantepe Oyak sitesinden daire bakabilirsiniz. Maslağa arabayla msx. 5 dk gidersiniz. İstersenizde apattman uzaklığına göre max 1 km uzaklıktaki metro ya arabanızı bırakıp metro ile istediğiniz yere gidebilirsiniz.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."