0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Forum üyeleri, Uzunca bir süredir yoğunluktan dolayı forumu takip edemedim. Bugün küçük bir zamanım var forumu inceleyip hem de siz değerli insanlardan bilgi almak istiyorum. Şuanda Balıkesir'de ikamet ediyorum ancak işim gereği İstanbul'da olmam gerekiyor. Bu yüzden de 3 - 5 yıllık bir süreç içerisinde İstanbul'a taşınmak gibi bir düşüncem var. Eşim çalışmıyor bu yüzden de eşimin işine göre bir ev düşüncem yok. Çalıştığım şirketin genel merkezi Maslakta. Bu yüzden de satın almak istediğim evin iş yerime yakın olmasını istiyorum. Şimdiden araştırmalarıma başlamak, uygun koşul ve fırsatları yakaladığım an da ev için kredi başvurusunda bulunmak istiyorum. Ancak hangi semt iyi hangisi uzak durulmalı bilmiyorum. Evli olduğum için nezih bir yer olmasını, bir yandan da uçuk bir ev fiyatı ile ev satın almak istemiyorum. Biraz önce de ifade ettiğim gibi kredi çekme düşüncem var. Hem keseye uygun hem de nezih bir yer mümkünse iş yerime yakın ya da tek vasıta ile ulaşabileceğim yerler neresidir?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.