0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar alacağım aracın showroomda sergilenen teşhir malı olup olmadığını nasıl anlarım ?Aranızda sıfır yaris teslim edilen oldu mu hiç ?Kotuklarda ya da bazı markalarda olduğu gibi sağda solda poşetli yeri var mı ?Aracı nasıl teslim aldınız ?Neyine dikkat etmeliyim ?Km si kaç olur sıfır aracın acaba ?
Koltuklarda poşet koruma vardır. Sıfır araçlar 4-10 km arasında olabilir, Göstergede 0 KM yazan araç hiç görmedim. Teslim alırken dışarıdan sağına soluna içine iyice bakıp teslim alın. Showroom araçlarını genelde bir miktar düşük fiyata satarlar ve alırken bunu bilirsiniz.
hocam çok teşekkür ederim. acaba dasboard dediğimiz yerde ve direksiyonda da şeffaf koruyucu vb bir malzeme var mı sıfır teslim edilen yarislerde ?
Mesut Bey -Bilginiz olmadan yorum yapmayın- kelimesini söylediğiniz kişi; tırtıllı araç teknisyeni (tank teknisyeni) olarak görev yapmış, sizin aracınızın ağırlığı kadar olan transmisyonları sandıklayarak fabrikaya göndermiş, yaklaşık 4,5 tonluk (motor+transmisyon) güç gurubunu vinç vasıtasıyla indirmiş, onarmış, bakımını yapmış, yağını değiştirmiş, kompresyon testine tabi tutmuş, o motoru çalıştırmak ve marş motoruna gücün doğru iletilmesi için 6 adet 125Ah lik karatip eski tip akünün bağlantısını yapmış, çim biçme makinası dahil onlarca arazi aracının motorunu görmüş ve eğitimini almış birisine "bilmediğiniz konuda yorum yapmayın" kelimesini kullanmanız doğru değildir. Ben kimin neyi ne kadar bildiğini bulunduğum yerden yeterince biliyorum ve sadece gülüyorum. Saygılar.
Mustafa bey siz benim neci oldugumu biliyormusunuz peki ? savundugunuz arkadasimiz eger gercekten elektrik elektronik aksam konusunda yeterince bilgili olsa idi boyle bi yorum yapmazdi, ben KOU Endustriyel elektronik mezunu elektronik muhendisiyim, ayrica Medikal tibbi cihaz teknisyeniyim. konu onu yaptim bunu yaptim degil ortada yanlis birsey var , kime inaniyorsaniz gidin sorun arastirin , daha sonra gelip bana bu dogruymus veya yanlismis deyin lutfen.
Forum üyelerine saygılar1.33 fun special mds skypack 2015 modeli 50 bin tl ye satın almak üzereyim. Aklıma takılan birkaç soru var.1-Satın alırken promosyon olarak ne istemeliyim ?2-Aracın kullanım klavuzunu veriyorlar mı bize acaba ? (özetle ne veriyorlar anahtar dışında, eksik birşey kalmasın diye soruyorum )3-Sıfır toyota alanlar Toyota Kasko dan mı kasko yaptırıyorlar yoksa dışarısı daha mı avantajlı ? (ilk defa sıfır araç alıyorum )4- Aküsü kaçlık akü acaba ? Daha üst bir akü taktırayım mı acaba dışarıdan satın alıp ?yanıtlarınıza çok ihtiyacım var.
Neden Yaris üstelik vergi avantajınız da olmayacak halbuki o fiyata 2015 C sınıfı donanım olarak çok iyi modeller var.
Mustafa bey 6 tane değil 1000 tane aküyü paralel de bağlasanız elde edeceğiniz şey MAH değeri yüksek bütün bir aküdür, şimdi diyelimki elinizde bir kumanda var 2 adet kalem pille çalışan . diyelimki pillerimiz şarjlı pil ve 1000 mahlık 2 pilimiz var. siz gidip bu kumandaya 3000 mahlık 2 adet kalem pilde taksanız kumanda çalışır bozulmaz, siz kumandanın hernagi bir düğmesine bastığınızda , kumandanın ihtiyacı olan akımı çekeceği için, buna bağladığınız pilin kaç mah olduğunun bir önemi kalmaz, , mah değerinin yüksek olması uzun süre kullanım sunar.Bilginiz olmadan yorum yapmayın, diye kurduğum cümleye neden bukadar taktınız anlamış değilim, bunda kırılacak birşey göremiyorum ben, alınganlık yapıyorsunuz bence.
Mustafa bey peki siz bildiğinizi ben bildiğimi yapayım