0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.2T nin abisi 2.0T teknik bilgiler açıklanmış daha önce varmıydı bilmiyorum ama ben yinede yazayım.2.0T Euro 6 Emisiyon değerlerini karşılamakta. 238 HP gücü 4800-5600 rpm arasında üretiyor 350nm tork var maksimum torkuda 1650-4000 rpm arasında üretmekte 0-100 hız değeri 7.1 sn 100km'de ortalama 7.7lt yakıt tüketiyor. D-4ST direkt enjeksiyon teknolojisi ile Dual VVT-iW ismi kullanılıyor.
Nx te kullanılan Motorun Diğer versiyonu olabilir Selcuk abi
Camry ile başlayacak, Lexus'ta geçtiğimiz yılın sonunda uygulanmış olan 2.0T motorun en önemli özelliği hem OTTO hemde ATKİNSON çevirebilmesi.https://www.youtube.com/watch?v=qg_cZk7Q6xM
Makyajlı corolla ne zaman çıkar piyasaya?
Tekin abi rusyada 2.0 camry satılmaya başladı ama atmosferik motor. Birde bu iki presibin tek motorda calismasi güç ve ekonomi için mi.
arkadaşlar herkese günaydınbir yeni avensıs 2015 vdeosu paylaştım kimse yorum yapmadı.bence daha güzel ve ağır başlı yapılabilirdi ama yinede iyi gibi görünüyor.yorumlarınız nelerdiir...
merhaba arkadaşlar eğer yapabildiysem yeni avensıs vidyosunu yükledim....//www.youtube.com/watch?v=roBejL28UyI
Müjdat bey merhabalar öncelikle videoya yorum gelmemesinin sebebi zaten daha öncelerde yeni avensis konusu oldukça fazla işlendi. Sanırım birde yeni konu açmışsınız açtığınız konu birleştirilmiş, forumda yeni konu açmadan önce açacağınız konuya dair daha eski konular varsa o konudan devam etmeniz önerilir. Birde profilinizde yaş bölümü eksik kalmış eğer yaşınızı belirtirseniz diğer üye arkadaşlar hitap konusunda da size karşı zorlanmazlar.
Yeni Avensis bence fazla spor olmuş özellikle ön kısım..Dr sınıfında daha ağırbaşlı araçları tercih ederim açıkçası..yani mevcut kasa çok daha iyi