0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağolasın be toyota sende bize kastınya elinde kalan 1.33 leri neden insanlar bu araçları alırken yeni motorların üretileceği konusunda bilgi verilmiyor ,biz bu paraları sokaklardan toplamıyoruz utanmadan hala 48.250 ye reklamda yapıyorsunuz bizde araçları servise götürürüz 34000 e alırlar herhalde bumudur toyotanın büyüklüğü ben hiç yakıştıramadım vallahi yazık günah deyilmi bize neden bir site yöneticisi cevap vermiyor , hala daha bu araçları insanların gözünün içine baka baka nasıl satıyorsunuz ,hiç olmazsa yeni insanlar bizim gibi bu tuzağa düşmesinler aslında çokta yadırgamamak lazım be burası TÜRKİYE insana değermi varki bu firma eminimki yurt dışında bunu yapamıyordur orada insanlar bilinçli bizim gibi değil ,bizdeki satış temsilcileri satana kadar seni öyle bir laf kalabalığına boğuyorlarki ne yaptığını bile anlamıyorsun ,neyse alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2015, 21:37:11Yücel kardeşim sende benim gibi madursun herhalde ama bu aracı alan birtek biz değiliz herhalde diğer insanlarda bu konudaki tepkilerini ortaya koymalılar bence bu hiç etik olmayan bir durum ya arabayı alıyorsun 5 ay sonra bu motor üretimden kalkıyor nekadar abesle iştigal bir durum ya.
! No longer availableAvensis test edilmiş.
Masallah agirligi 1.6ton mu dedi ben mi yanlis anladim. Bu agrilikla 1.6 lt motor nasil performans gostersin ki.