0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.2 turbo auris gelirse kaç liradan gelir acep bu aracı almak istiyorum. Golf 1.2 nin tozunu atar
geç kalmış motorlar. 1.2 1.4 t 1.6 t 1.6 dizeller ülkede her markada var artık . yelpaze geniş. fiyat politikası ve donanım politikası böyle devam ederse işleri zor. dizelde şanzıman ne gelecek ? tam otomatik 4 ileri gelirse iş görmez 6 ileri minimum tam otomatik ile yürümesi lazım toyotanın.
Dün toyotaya sarar'a bilgi almak için uğradım şansıma dün sabah bölge müdürü gelmiş ve yeni araçlarla ilgili bilgi vermiş fakaat 1.2 turbonun konusu bile açılmamış. 1.6 d4d auris temmuz gibi gelebilirmiş haziranda 1.6 d4d avensis haziran başı yada ortasında satış başlayacakmış.
şahane haber hem avensis hem de auris için..inşallah saçma sapan fiyatlarla gelmez de alabiliriz..artık dizel avensis geldiğine göre eşimin benzinli avensis almam lafı kabul görmeyecek )))) ama tabi para konusunda bişey diyemem..para avensise yetmezse aurise de kayabiliriz..fiyatlar konusunda ne olur sizce ? dizel avensis kaç gibi gelir
Kaan bayii ile konuştum ben hatta benim gittiğim gün bölge müdürü oradaydı toplantı yapmışlar. Avensis 1.6 d4d haziranda giriyor ülkeye auris temmuz ortası gibi corolla ile ilgili bir haber yokmuş ortada auris 1.2 turbonun konusu bile açılmamış. Ayrıca avensisin fiyatına 100-105.000 olabilir ama bi netlik yok dendi
doğrudur ama demek istediğim bence auris 1.6 dizel gelmezkişisel düşüncem bu yönde onu belirttim sadece
aurise 1.6 dizel gelse bile corollanın satışlarını türbüleyemez. Corollanın hitap alanı farklı aurisinki farklı corollaya almaya gelen kişi auris alıp çıkmaz bayiden bizim ülkmizde sedana olan kitle herzaman fazladır. Zaten aurise 1.6 koyacaklar premium modeli en az 85-80 arası olacaktır. Satışlar ne artacak ne azalacak avensis içinde aynı şey geçerli 1.6 dizel geliyor die sevinmeye gerek yok 75 bandında benzinli elegant extra avensis 1.6 dizeli koyunca en az 90 bin olur aradaki farkı kim verebilecek zaten insanlar fiyatlar yüzünden parayı zor denkleştiriyor vs vs.
Toyota Türkiye satış grafiğini artırmak istiyorsa makul fiyatlara çeksinler araçları... Yoksa umduklarını alamazlar. Geçenlerde bir istatistik haberi vardı. Haberde en çok kullanılan araçlar: 1) Fiat 2) Renault 3) Ford..... Toyota 9 ya da 10. sırada...
yurd dışında corolla'nın 2.0 motor benzinli modelleri bile var ama ülkemize nedense farklı motor kombinasyonları getirilmiyor bence yeni kasayla birlikte 1.6 dizel olabilir kanatindeyim
Artık paket paket mi olmuş? Yani şu paket +x tl gibi? Yanlış mı anladım
Kaan yurt dışında zaten öyle oluyordu.