0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Türkiye çok saçmaladı yeni corollada. Donanımlar sürekli değişiyor, bu daha başlangıç. Premium ile advance ayırt edilemiyordu. Ben full donanım diye alayım farkını sadece ben anlayayım. Yok ya! Premiumda 17 jant olacak bir kere, farklı olacak diğer donanımlardanAma bence bu athena tam olmuş
Adamlar olayı çözmüş sowrumdaki corollanın üzerine farklı jantlar takmışlar.
Ben sırf bu jantlar yüzünden en üst paketini almadım, o derece Gördüğüm zaman kafamı çeviresim geliyor.
Beğenen ender kişilerdensin
Arkadaslar merhabalar cok canim sikildi bu jant olayina servise geldim siyah jantlarin degismesi icin ama birde ne goreyim orjinal advance janti degil de siyah jantin ayni modelin grisi geldi ve mecburen bunu almak zorunda kaldim heekeste durum boyle mi acaba ve bu olayi cozmek icin neler yapilabilir cevaplarinizi bekliyorum
@Yunus Öztürk (26535) Muhtemelen uygulama bu yöndedir, siyah gelmişti standart olarak siz istediniz gri yaptık başka jant isterseniz ayrıca satın alırsınız diyecekler.
Hayir olayin kotu tarafi orjinal janti satilik olarak bile yokmus o yuzden ondan alamadim ve bu jant elimde patladi birde su anki advance modeller hala orjinal jant ama bana verilen degisik jant bu ne sacma bir olay toyota sacmaladi bu konuda