0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadşlar 2015 inci beyaz advance aracimdaki siyah athena jantlra3 haftdr bir turlu ısınamadım.bu renk arabaya bu jant gitmiyor..dün toyota genel merkez müşteri memnuniyetiyle görustum ve bu konuda cok sikayet geldigi ve isteyen musterilerin araclarını teslim aldiktan sonraki 3 aylık dönemde aranilip arabadan memnunmusunuz sorusunu soracaklarini ve dileyen musterilerin burda jantin siyah yerine athena gümüş gri ile degiştirilmesini istiyorum seklinde kayit olusturulursa ücretsiz bu degisimin olacagi bilgisini verdi..guzel haber .hayirli olsunsiyah janti sevemeyenlere
Adamlarında suçu yok ki, bayiye bilgi verilmemiş galibaGaziantepteki showroomla görüştüm adam aynen şöyle dedi " advance donanımı bu jantla gelmeye başladı. Bize de bilgi verilmemişti müşterinin aracı geldi siyah jantlı. Adam bize sordu bu ne böyle diye, adama ne diyeceğimizi bilemedik. Sonradan merkezle görüştük bir aylık satılan araçlar böyle oldu" Tamam adamların bilmesi gerekse de araç böyle gelince hepsi şaşırmış Eee çıkan jantları ne yapacaklar?? Komple israf mı olacak ??Ucuz yollu satsınlar
Bayi ile görüşeyim bu durumu bir tek ben sevdim galiba
Geçen hafta servise gittiğimde benimde gözüme çarpöıştı. Tüm jantlar siyah ve gri. Ben yakıştıramadım. O zamanki düşüncem müşteri isteği ile böyle gelmiş olduğu idi. Ama şimdi anlıyorumki bütün araçları böyle yollamışlar. Bence 2014 satışları zirve yaptı ve ellerinde kalmadı eski jantlar. Bu şekilde gönderiyorlar. Nasılsa ne yaparsak yapalım satarız mantığı var.