0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de yaris için paspas arayışındayım, üstteki ürün güzel duruyor, eğer alırsanız aldıktan sonra görüş bildirirseniz sevinirim...
Burak beyin verdiği sitede bide bu ürün var. http://www.rpm-shop.com/urun/toyota-yaris-3d-havuzlu-paspas-2006-sonrasi/Bunu beğendim.
resimler biraz renkli olmuş halılardan dolayı paspaslar elime ulaştı ve 3 gündür kullanıyorum.Boyut olarak 2009 yarisime cuk diye oturdu diyebilirim lastik kalitesi olarakta yumuşak yani kalitesi de hoşuma gitti koku yapmadı henüz ve çok fazla kaymıyor özet olarak tatmin edici alınabilir.
Ben de arabayı ilk aldığım da araştırmadan etmeden kağucuk lastik aldım. Ön taraf tamam ama arkalar küçük geldi ve göze hiç hitap etmiyor. 3D olanları çok beğendim. Nedeni ise araçım otomatik olduğu için sol ayağım sürekli sol taraftaki paspasın kapatmadığı yerde ve arabadan inip binerken oranın tozlanmış görüntüsü beni sinir ediyor.
Allah başka sorun vermesin Mehmet
Resmini verdiğin paspaslar bana biraz ince gibi geldi. Yakından bakmak lazım, çok ince mi? koku yapıyor mu? diye. Fiyatı ucuz olanlar genelde kalitesiz oluyor haliyle.
Serviste 2006 ve sonrası orijinal paspas fiyatı 155 tl arkadaşlar.