0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar daha önceden forumda mutlimedya ekran için konusu geçmişti sorunun usb 3.0 bellekten kaynaklandığını düşünmüştük. O günden beri usb flash bellek kullanmadan ekranı kullandım ve her seferinde özellikle ilk çalıştırmalarda oluşuyor bu sorun ve kendi kendine çözülene kadar sorun çözülmüyor.Sorunum ise linkteki çekipte kendi yüklediğim videoda göreceğiniz üzere "medai" tuşunun menü ekranına hiçbir şekilde geri gelmemesi. Ekranda donma filan yok usb bellekte hiç takmadan kullanıyorum. Media menüsü gelmediği için radyo frekans ekranı gibi seçimler yapamıyorum çünkü radyo menüsüne giremiyorum yada diye bluetoth menüsü olsun diğer menüler olsun ekran getiremiyorum. Sadece yol bilgisayarı ile e-posta ve arama ekranına direk girebiliyorum oda zaten direk tuşu olduğu için girebiliyorum. Serviste çözüm bulamadı yazılım yükleyin tekrar dedim cihazı değiştirmeyi önerdiler ekranı da söktürmek istemiyorum. Malum sıfır araba bir kez söküldümü gacırdama tarzında ilerde sesler gelmesini istemiyorum. Başına gelipte çözüme ulaşabilen arkadaşlar var mı 1000 km bakıma gideceğim yakında söktüreceğim çözüm bulamazsam. Şimdiden teşekkürler herkese.https://www.youtube.com/watch?v=0jUvRx_cRJA&feature=youtu.be
Arkadaşlar bugün servis tarafından malum konuda geçen touch 2 ekranım yenisi ile değiştirildi. Yeni ekran ile birlikte test ederken keşfettiğim yeni özellik geldiğini buldum. Park asistanı ekrana taşınmış daha önceden bende yoktu bu özellik( sadece yol bilgisayarında vardı) yada vardı da ben görmemiştim. Ekranı yapan firmanın ar-ge mühendisi ile kendisi servise cihazı bizzat kontrol etmek için geldiği için konuşma fırsatı bulduk. Açıkçası sorunla bizzat ilgilenmeleri çok taktir ettiğimi kendisine ilettim. Buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni taktıkları cihazda güncel bir versiyon olduğunu dile getirdi. Cihazlarda karşılaşılan sorunlar araştırılıp sürekli olarak geliştirildiğini dile getirdi. Touch 2 cihazının daha fazla fonksiyon olabileceğini ancak toyotanın güvenlik gerekçesi ile istemediğini dile getirdi bende bir kullanıcı olarak üzüntü ile karşıladığımı tüm kullanıcıların bu ekrandan beklentilerinin büyük olduğunu dile getirdim. Sonuç olarak ekrandaki yeni gelen fonksiyon için ekran resimlerini çekip incelemeniz için paylaşmak istedim. Resimleri doğru şekilde mi paylaştım bilemiyorum. Sorunum çözüldüğü için sizlerle paylaşmak istedim.
aracınız premium mu yoksa park sensörlerini sonradan mı taktırdınız? Ben sonradan taktırdım ekranda bu ayarları yapamıyorum. Aracım advance.
Bizimki premium , eee bizde olması lazım , servise gidip ekranı güncelleyin diyeceğim artık, navigasyon var mıydı?? Bizde var ama yeni güncelleme gelmedi
hayırlı olsun Cihan bey.cihaz değişimi yapmaları güzel bir hareket olmuş zaten olması gereken de buydu
Mehmet bey yazılım sürümü 010177 eskisi ile ayni ilk kontrol ettiğim o olmuştu sanırım bu cihazın değil aracın yazılımı galiba çünkü cihazın seri nosu dahi değişmemiş eski ile kıyasladim aynı numaralar. Ama cihaz daha hızlı ve yeni fonksiyonlar var artık isteğe bağlı ekranı tamamen kapatabilirsiniz teyp açık şekilde. Mesaj Birleştirildi: Mart 10, 2015, 10:47:34Esat bey aracim premium dizel otomatik versiyonu park sensörleri orjinal de vardı.