0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar araba 98 model 1.3 corolla Genellikle 2. ve 3. viteste 2500-3000 devir arası giderken dip gaz yaptığımda çok kısa bi silkeme oluyor arabada. Gaza normal bastığımda hiç bi şekilde hiç bi viteste sıkıntı olmuyor sadece dip gaz yaptığımda 2 ve 3. viteslerde oluyor. Birde bazen depoda az benzin olunca biraz zor çalışıyor. Bu 2 sorunun benzin pompası veya benzin filtresinden olucağını düşünüyorum sizce haklı mıyım ?Not: Lpg yok
Muhtemeller:1) Avans ayarının kısık olması2) Benzin filtresi
Avans ayarı nedir ? Avans ayarının bozuk olduğunu nasıl anlarız.
Aynı araç bende de var. Benzinde kullandığımda ve dip gaz yaptığımda önce bir pusma meydana gelir ardından silkeleyerek gitme söz konusuydu. Benim araçta avans ayarı LPG'ye göre ayarlıdır. Yani hava akış ayarı ile ilgilidir. Benzin havayı sever. Kısarsanız araç da iyi nefes alamadığı için güçle kendi ileri atamaz. LPG de az hava sever. Dolayısıyla LPG ile yoğun kullanıldığı için ayar LPG ye göre yapılır.
Ateşleme Kaynaklı da olabilir sanırım, çok miktarda Yakıt geldiğinde yanmada gecikme dolayısıyla olabilir.Bujileriniz, hava filtreni en son ne zaman değiştirdiniz? Avans ayarı sorunu olabildiği gibi o km.deki bir araçta subap aralığı testi yaptırılmalı. Benzin pompası ve filtresi sıkıntılı olabilir.
Fuat bey sizin kendi çözeceğiniz bir durum değil isterseniz kısa zamanda bir ustaya görünün .Ama gerekli aletler var ve teknik bilginiz varsa o ayrı iş tabi.Periodik bakımı yapılalı çok oldu ise periodik bakıma girin o zaman zaten bu sorunlar çözülecektir. Bakıma girilmeyecekse filitre değişimi ve avans ayarı ile başlayın. Keyifli sürüşler
Hava filtresi 2-3 ay önce değişti . Bujileri arabayı aldığımdan beri değiştirmedim ( arabayı alalı 8000 km ve 1.5 yıl oldu )Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2015, 20:10:22Yok zaten kendim yapacağımdan değil ustaya gittiğimde az çok bilgim olsun alakasız parçaları değiştirmesin diye sormak istedim.Periyodik bakımda neler değişiyor ? Ben arabayı aldığımdan beri sadece motor yağı ve filtresi , hava filtresi ve baskı balata değişti
Buji ve buji kablolarından başlanabilir distribütör kapağının içindeki metaller aşınmış veya oksitlenmiş olabilir buji ömrü lpgli araçlarda 20000 km sizinki benzinli 40000 km gider yinede değişimde fayda var denso buji kodu w16 exr u11 peki ayağınızı gazdan çekince ve vites değişimlerinde hissedilir şekilde yığılma yapıyormu?