0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araba sıfırmı. Değilse model ve km si ne.
Şuan 2006 1.0 kullanıcısı olarak söyleyeyim,,kesinlikle 1.0 pişmanlıktır,şehir içinde babalar gibi gider ama şehir dışında uzun yolda yokuşlarda sıkıntı yaşarsınız,yokuşlarda zorladığınız için çok yakar,birde yüklü ise kamyon bile geçemezsiniz,kalkışları iyidir,uzun yolda 175 görmüşlüğüm var daha ilerisine gözüm yemedi,sıkıntı çekmezsiniz şehir içinde.vergisi ucuzdur,ama performans beklemeyin kesinlikle.birde bagaj neredeyse yok diyebilirim bir orta boy valiz ile doluyor diyebilirim.ama kolay kolay yolda bırakmaz içiniz rahat olsun.
ahmet bey ben bu arabayı izmirden alıcam şanlıurfaya götürücem 1200 km nerden baksan hadi onu geçtim bide ayda bir gaziantebe gitmem gerekiyo urfadan oda 200 km yakıt masrafı değişirmi yada bana ilerde zorlamayla motorda bi sıkıntı yaşatırmı çünkü bu arabayı bayanda sürcek bi bakıma onun için alıyorum
Arkadaşlar 1.0 yaris almayı düşünüyorum arabayı ben izmir den alıcam urfa da öğretmenlik yapıyorum 1.0 motor 1200 km yol nasıl yapcak diye düşünüyorum kullanan arkdaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim araba otomatik bu arada birde artılarını ve eksilerini yazarsanı çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden