0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet aracıma navitech tdc 4080 taktım hıc kablo cekmeyle falan ugrasmadım tum soketleri bierebir oturuyor kızagı desen aynı kullanıma gelince usb ve flashda biraz agır ama genel kullanımda gayet memnunum temiz bir sesi var bilinmedik markalara para vermektense bunu alıp takmak daha makul gercekten almak isteyen arkadaslara tafsıye ederim. saygılarımla. bu arada aracım carina 98
Bende aldım bu teyibi gayet güzel. kurulumla ilgili çok problem yok birebir uydu bende de ama tek problem kontak kapandığında teyip yaptığın ayarları tamamen sıfırlıyor. @Yunusemre Gokturk (33873) Bu problem sende de oldu mu ?bağlantılar yanlış desem değil çünkü orjinali ile aynı bağlantılara sahip sadece ek bir aparat geliyor teyip üzerinde o aparat ile orjinaldeki soketlere giriş yapıyoruz ve teyibe giriş yapıyoruz.bende böyle bir problem oldu bende elektrikçi arkadaşı aradım durumu anlattım orjinal gibi olmaz kontak kapanınca sıfırlar bu teyipler dedi direk bağlantı yapman gerek dedi telefonda tarif etti rengi hatırlamıyorum bugün açıp bakıcam o iki kabloyu sıyır ek bir kablo ile bir birine bağla kontakla işin olmaz direk teyip kapat aç yaparsın dedi. o şekilde problemi çözdük ama bu sefer farklı problemler çıktı bu işlem sonrası dijital saat ışığı sabit yanmaya başladı park lambalarını açarken bu saatin ışığının yanması gerekirken sürekli yanmaya başladı ve park lambası açıkken kapı açıldığında uyarı sesi vardı oda gitti. nerde hata yaptım acaba ? kablo renklerini kontrol edip söylersem sanırım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
kırmızı kabloyla sarı kabloyu ters bağla sorun düzelir. nasıl teyp montajı yapıyorlar hayret doğrusu. adam akıllı bir montajcı bulursanız hem ayarlarınız sıfırlanmaz hemde kontaktan çalışır teypiniz...
sarı kırmızı kabloları ters bağlayın şuanda nasıldır bilmiyorum tam tersinde sorununuz düzelecektir.