0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
z rot tıkırtı yapıyor. amortisör lıklık sesler çıkartıyor. aracın önünü salayarak anlarsınız.
Bendede aynı ses vardı sağ ön z rotu değiştirdim ses kesildi 50 tl maliyeti oldu özel serviste değişti. Yetkili servise sormuştum orjinal parça 245 tl + işcilik.
bir tanesi 245 çifti 500 tl 2 tane demir cubuk, ben o paraya ön takım yaptırırım veya en azından amortisörleri değiştiririm.
İlke bey tanesi 159 TL Orjinaldir herhalde. http://www.otosupermarket.com/Toyota,LA_183-2.html#labels=550-2,6011-3
arkadaşlar aracımdan dün itibariyle ön sağ taraftan gelen çukur ve tümseklerde oluşan lık lık veya tık tık sesine benzeyen bir ses gelmeye başladı. amortisördür diye düşündüm ama z rot arızasıda aynı sesi yapabilir mi?
arıza z rotmuş. servis z rotun tekine 268 tl diyor. piyasada 25 tl. çiftini herşey dahil 80tl ye taktırdık ama ne kadar sağlam olduğunu zaman gösterecek
Arkadaşlar 2003 sedan corolla için ön z rot alsam kendim değişebilirmiyim. Elim anahtar tutar ve sanayi ile içli dışlıyım. Demek istediğim z rot değişince ayar yapılması gerekiyormu, teşekkürler. Birde bu z rotlar ne kadar pahalıymış orjinalleri.