Aracımın vites kolu mandalında boya atmıştı, benden önceki sahibinde böyle olmuş, bende fotoğrafını çekip servise attım ve serviste genel merkeze attı garantiden değişim onayı gelmiş ve değişimi yapıldı, fakat ben sandece mandal değişecek zannediyordum, orta konsolu komple söktüler değiştirmek için, sadece mandal olarak değil, komple vites kumanda kolu olarak geliyormuş, neyse ki zararsız bir şekilde değiştirdik, sanırım garanti tutarı 120TL civarında.
Güle güle kullanın yenilenmiş oldu.
Güle güle kullanın, hangi serviste yaptırdınız bu işlemi? Ben de talep edeyim, gerekirse referans gösteririm.
Güle güle kullanın, hangi serviste yaptırdınız bu işlemi? Ben de talep edeyim, gerekirse referans gösteririm.
Elazığ Elpa servisinde, araç normal garantide ise değiştiriyorlar sıkıntı çıkartmıyorlar.
E bravo valla. Bu demektir ki sattığı arabanın arkasında garanti süresince durup müşteriyi memnun edip "senin hatandır" bu deyip geçiştirmemişler.
E bravo valla. Bu demektir ki sattığı arabanın arkasında garanti süresince durup müşteriyi memnun edip "senin hatandır" bu deyip geçiştirmemişler.
Abi bu tür boyalı plastik malzemelerde , eğer tırnak izi veya çizilmiş veya birşey çarpması sonucu boya deformasyonu var ise garanti değiştirmiyor, fakat bu normal kullanımdan kaynaklanan (el teması) boya atması olduğu için değişim yapıyor.
Bizim normal garantimiz (2 yıl) doldu, Garanti Extra var şu anda. Fakat uzun süredir var bu sorun, kabul ederler herhalde.
Bizim normal garantimiz (2 yıl) doldu, Garanti Extra var şu anda. Fakat uzun süredir var bu sorun, kabul ederler herhalde.
Garanti Extra ya dahil değil edeceklerini zannetmiyorum, keşke normal garanti sürecinde talepde bulunsaydınız.
2 yıl zannediyordum ben normal garantiyi, 3 yılmış. Sizin plakayı sordular bakıp verdim ben de avatarınızdan. Talepte bulunacaklar, teşekkür ederim tekrar. Gelişmeleri yazarım.
2 yıl zannediyordum ben normal garantiyi, 3 yılmış. Sizin plakayı sordular bakıp verdim ben de avatarınızdan. Talepte bulunacaklar, teşekkür ederim tekrar. Gelişmeleri yazarım.
Adınıza sevindim, gelişmeleri aktarırsanız memnun oluruz.
Bende el freninin ucundaki plastigin cizilmesi ile ilgili talepte bulunmustum ama plastik aksam garanti disi demislerdi o zamalar. Pekte ustelememistim